Μετά από πενταετή απουσία από τη δισκογραφία, οι GAD. επιστρέφουν με νέο υλικό το 2020. Στις 31 Ιανουαρίου 2020, κυκλοφόρησε το νέο single με τίτλο “This Can’t Be Love”. Διατηρώντας την μελωδικότητα που τους έκανε τόσο αγαπητούς στο ελληνικό κοινό, παρουσιάζουν έναν ανανεωμένο ήχο. Θα ακολουθήσει μέσα στο 2020 μία σειρά νέων κυκλοφοριών, ενώ την Άνοιξη θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα για την επιστροφή τους στις live εμφανίσεις.

 

Οι GAD. αποτελούνται από τον Ηρακλή Αναστασιάδη, τον Κώστα Αντωνιάδη (Gadless), τον Μιχάλη Σεμερτζόγλου, τον Σπύρο Παπακώτση και τον Αντώνη Αντωνιάδη και δημιουργήθηκαν το 2005 από τους 2 πρώτους.

Τον Δεκέμβριο του 2007 κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “System May Fall”. Στο ντεμπούτο τους, εκτός από την φωνή του Gadless, φιλοξενήθηκαν και άλλες αξιόλογες φωνές όπως η Διόνη των Astyplaz, o Nomik (Universal Trilogy και Sleepin Pillow), η Αποστολίνα Μάη, η Δάφνη Γερογιάννη των Atria, και η Debora Erica Clara Zeier.

Μετά την επιτυχία του “The End Of The Road” ως single, οι GAD σταδιακά δημιούργησαν ένα συναυλιακό κοινό το οποίο τους ακολουθεί πιστά. Στις 3 Μαΐου 2010 παρουσιάζουν την δεύτερη δισκογραφική τους απόπειρα με τίτλο “The Perfect Crime”, που περιείχε την μεγαλύτερη ως τώρα επιτυχία τους “Waves”. Οι ηχογραφήσεις του δίσκου διήρκεσαν από τον Σεπτέμβρη του 2009 μέχρι τον Μάρτιο του 2010 σε παραγωγή δική τους και του Θοδωρή Οικονόμου. Η τελική επεξεργασία του ήχου έγινε στο Λονδίνο

(Metropolis Studios), ενώ στο δίσκο συμμετείχε ο Κ. Βήτα.

Μετά την μεγάλη επιτυχία του δεύτερου δίσκου τους, το group εμφανίστηκε στα μεγαλύτερα εγχώρια festivals και live stages όπως τα Nestorio River Party, Release Athens Festival, RockWave Festival κ.α.

Ο τρίτος τους δίσκος με όνομα “End In Tears” κυκλοφόρησε στα τέλη Ιανουαρίου του 2013 σε παραγωγή Γιώργου Μπουσούνη και Γιώργου Γκίνη από την Sound Of Everything, με συμμετοχές όπως η Αλίκη Αβδελοπούλου (Monitor και Papercut), η Μαρία X. Κουρμούλη (Transistor) και η Alexandra McKay.

Τον Μάιο του 2014, κυκλοφόρησαν το digital single “This Light In You, ενώ μέσα στο 2015 ακολούθησαν τα singles “Α Kind Of Death” και “Take Me Far”.

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.