Ο τρομπετίστας και συνθέτης Γιώργος Αβραμίδης και η νέα του μπάντα “Invented Memories” παρουσιάζουν το καινούργιο τους single με τίτλο "Sunny Days In A Cynical World" σε μουσική του ίδιου και των Invented Memories, σε στίχους της Ελίνας Τασιούλα με τη φωνή της Αλεξάνδρας Σιετή.

Πρόκειται για ένα ρυθμικό τραγούδι με στοιχεία jazz και soul με έντονα αντιπολεμικά μηνύματα!

Ο Γιώργος Αβραμίδης είναι μουσικός και παίζει με τον Γιάννη Αγγελάκα & 100 °C, τους Polkar, τους Tuflon και τους Εκμέκ ενώ παράλληλα δημιουργεί τις δικές του μουσικές. Το 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο του cd με τίτλο "Protocol", το 2015 το δεύτερό του με τίτλο "Voyager" και την προηγούμενη χρονιά κυκλοφόρησε το τρίτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο "Invented Memories".

 

 

Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου ο Γιώργος Αβραμίδης και η μπάντα του “Invented Memories”, θα εμφανιστούν στο Καφωδείο Ελληνικό (Ελ. Βενιζέλου 45, τηλ. 23100279159, ώρα έναρξης 22.30) στη Θεσσαλονίκη και θα παρουσιάσουν αποσπάσματα από τις δύο προηγούμενες προσωπικές δουλειές “Protocol” και “Voyager” καθώς και μέρος της νέας. Ο τρομπετίστας από την Θεσσαλονίκη και η μπάντα του κάνουν ένα μακρύ άλλα χαλαρό ταξίδι μέσα σε smoothie μελωδίες και ρυθμούς για ιδιαίτερες στιγμές που σίγουρα θα λατρέψετε, και σας προσκαλούν σε ένα ταξίδι μέσα από τις μουσικές παραδόσεις ενός παζαριού της Ανατολίας και μιας θερμής Αιγυπτιακής νύχτας έως τον ψυχρό κελτικό βορρά. Τρομπέτα, πλήκτρα, κιθάρες και τύμπανα σε συνδυασμό με την μαγική φωνή της εκπληκτικής Αλεξάνδρας Σιετή, αρμονικά δεμένα είναι οι συνοδοιπόροι σε αυτό ταξίδι. Μια doo bop θα λέγαμε κατάσταση με άρωμα Ελλάδας! Παίζουν οι μουσικοί Γιώργος Αβραμίδης (τρομπέτα), Αλεξάνδρα Σιετή (φωνή), Τάσος Κορκόβελος (πλήκτρα), Αλέξης Αρχοντής (τύμπανα), Γιάννης Βακαλούδης (ηλεκτρική κιθάρα) και Χρήστος Παππάς (ηλεκτρικό μπάσο) και οι guests μουσικοί James Wylie (άλτο σαξόφωνο), Εddie Spaapen (κρουστά) και Μιχάλης Καρανίκος (τρομπόνι). Special guests σε αυτό το live θα είναι η Κατερίνα Σισίννι και ο Νίκος Δημηνάκης

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.