"Leaps of Fate" | Cosmonuts

cosmonuts - leaps of fate

Ατμοσφαιρικοί και groovy, οι Cosmonuts είναι εδώ για να κρατήσουν ζωντανό τον ήχο του ψυχεδελικού ροκ των 60s και 70s, με φωνητικά και κιθάρες παλιάς σχολής και «σφιχτά» ρυθμικά. Αντλούν επιρροές και συνδυάζουν στοιχεία από τους ήρωες του ψυχεδελικού ροκ, όπως ο Jimi Hendrix, οι Pink Floyd, οι The Doors και οι Cream, μέχρι σύγχρονες post-rock μπάντες όπως οι Maybeshewill, διαμορφώνοντας τη δική τους ξεχωριστή ταυτότητα.

Περισσότερα...

"Στων Διακαμένων σας Χειλιών την άκρη" | Opera Chaotique

Opera Chaotique - Στων Διακαμένων σας Χειλιών την άκρη

Οι Opera Chaotique παρουσιάζουν το νέο τους album με τίτλο «Στων Διακαμένων σας Χειλιών την άκρη». Πρόκειται για τον πρώτο δίσκο τους στην ελληνική γλώσσα και τον τέταρτο κατά σειρά. Το σχήμα δημιουργήθηκε το 2011 από τον Γιώργο Τζιουβάρα, φωνή/αφήγηση και πιάνο και τον Χρήστο Κουτσογιάννη στα ντραμς.

Περισσότερα...

"The Wolf Inside Me" | Bag of Nails

bag of nails - the wolf inside me

Πώς θα μπορούσε άραγε κάποιος, όχι μόνο να δουλέψει με απόλυτο σεβασμό πάνω σε μια παραδοσιακή, ιστορική φόρμα αλλά ταυτόχρονα να επέμβει σ' αυτή, προσφέροντας μια νέα ματιά κι ένα σύγχρονο άκουσμα; Ο μόνος τρόπος, πέρα από το απαραίτητο ταλέντο, είναι η βαθιά γνώση, η αγάπη, το όραμα και η σκληρή δουλειά, στοιχεία που εύκολα αισθάνεται ο ακροατής, από το πρώτο κιόλας άκουσμα του album “The Wolf Inside Me” από το δυναμικό rock τρίο των Αθηναίων Bag of Nails.

Περισσότερα...

Covid-19 vol. II | The Tiger Lillies

the tiger lillies - covid19 vol2

Οι Tiger Lillies αιχμαλωτίζουν μουσικά τον πόνο και την ανοησία ενός κόσμου σε lockdown​. Οι καλλιτέχνες του εναλλακτικού καμπαρέ ήχου δημιούργησαν ένα άλμπουμ σε 2 μέρη, που γράφτηκε και ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού. Το lp "Covid-19 II" κυκλοφόρησε αποκλειστικά στο Bandcamp την Παρασκευή 5 Ιουνίου, και περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα, τα τραγούδια ‘Lockdown Blues’, “Care Home,” ’Poor Man Killer’ και ‘Don’t Drink Bleach’.

Περισσότερα...

"Ενθύμιον Νεανικών Συντροφιών" | Τα Παιδιά της Παλαιότητας

Τα Παιδιά της Παλαιότητας - Ενθύμιον Νεανικών Συντροφιών

Έξι χρόνια μετά τη διάλυση των Κόρε. Ύδρο., ο Π.Ε. Δημητριάδης επιστρέφει με τον τρίτο του δίσκο με τα Παιδιά της Παλαιότητας.

Περισσότερα...

"At the Zoo" | The Next Step Quartet

the next step - at the zoo

Το "Αt the Zoo" περιέχει νέα κομμάτια του καθιερωμένου jazz σχήματος The Next Step, ηχογραφημένα ζωντανά στη σκηνή του The Zoo Jazz Club. Το άλμπουμ συλλαμβάνει την ενέργεια και τον ενθουσιασμό της ζωντανής πράξης καθώς και την επικοινωνία που αναπτύσσεται ανάμεσα στους μουσικούς, παρασύροντας τον ακροατή σε ένα παιχνίδι μουσικής εξερεύνησης και περιπέτειας.

Περισσότερα...

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.