Όσοι βρισκόμαστε στην ομάδα του EvArt συναντηθήκαμε, γνωριστήκαμε και συμβαδίσαμε, αφού συμφωνήσαμε στην άποψη ότι "Η τέχνη δεν είναι υποκινούμενη". Σκέψη, που αποτελεί την αιτία της δημιουργίας, τον σκοπό και το νόημα του EvArt. Για μας, η μουσική και κάθε μορφή τέχνης είναι πάθος, έμπνευση, δημιουργία, ισορροπία και τελικά αρμονία. Να υπάρχει πηγή έμπνευσης και να προκαλεί έμπνευση, να γίνεται με πάθος και να δημιουργεί πάθη, να δημιουργείται για να δημιουργήσει. Να προκαλεί ισορροπία και αρμονία τόσο στον καλλιτέχνη όσο και στον αποδέκτη της. 

Μέσα από το EvArt δεν κάνουμε κριτική. Δεν πιστεύουμε πως έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε την τέχνη, να την αθωώσουμε ή να την δικάσουμε. Το μόνο που αποστρεφόμαστε, γενικά, είναι το δήθεν. Το αποστρεφόμαστε και στην τέχνη. Αλλά ακόμα και στις περιπτώσεις που χρησιμοποιείται η λέξη τέχνη για άλλους σκοπούς, απλά απέχουμε. Παρ' αυτά εκφράζουμε την άποψη μας για τα δρώμενα στον καλλιτεχνικό χώρο κουβαλώντας τη γνώση της υποκειμενικότητας της. Αναγνωρίζουμε επίσης το γεγονός ότι όλοι έχουν δικαίωμα στην ευκαιρία, γι' αυτό δεν είμαστε εδώ για να κλείσουμε πόρτες. Αντίθετα, επιθυμία και ευχή μας να ανοίξουν όσο το δυνατόν περισσότερες. Εξ' ού και συμπεριλαμβάνουμε την κατηγορία "Καλλιτέχνες". Ακόμα μια προσπάθεια μας είναι να γνωρίσουμε καλλιτέχνες που κατάγονται από τη χώρα μας, αλλά ζουν και δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό. Σ' αυτό το σημείο, ευχαριστούμε την σελίδα ellines.com, της οποίας το περιεχόμενο αναδημοσιεύουμε.

Ευχαριστούμε όσους στήριξαν και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, φίλους, μέλη, καλλιτέχνες, υπεύθυνους μουσικών σκηνών, θεάτρων και άλλων καλλιτεχνικών χώρων.

Ευχαριστούμε επίσης το Γιάννη Φύτρο - Rinenweb για τη δημιουργία και την ανάπτυξη της ιστοσελίδας και τον Ονειρόκοσμο για τη δημιουργία του λογότυπου και τη γραφιστική επιμέλεια.

Με την ελπίδα να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας και τις δικές σας και να γίνουμε καλύτεροι 

 

Η ομάδα του
EvArt Logo 

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.