Τάσος Νυφαδόπουλος

Κρίση Τάσος Νυφαδόπουλος

O Τάσος Νυφαδόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22 Μαΐου 1992. Είναι ένας αυτοδημιούργητος καλλιτέχνης που ξεκίνησε να ασχολείται με την ζωγραφική και την γλυπτική από την παιδική του ηλικία. Η συνεχής αναζήτηση νέων τρόπων έκφρασης τον οδήγησε στη χρήση πρωτότυπων υλικών για την γλυπτική όπως ανθρακονήματα, υαλοϋφάσματα, αραμίδιο και εποξειδική ρητίνη.

Περισσότερα...

Teodosio Sectio Aurea

Teodosio Sectio Aurea

Ο Teodosio Sectio Aurea παρουσιάζει τα εκπληκτικά έργα τέχνης του, «ζωγραφισμένα» με σκιά απο τρισδιάστατες συνθέσεις. Ο αυτοδίδακτος καλλιτέχνης από την  Αθήνα σπάει το πρότυπο σύστημα της αντίληψης και δείχνει μέσα από το παιχνίδι των σκιών την ελκυστική πλευρά της πραγματικότητας.

Περισσότερα...

Sakito & Richi Fantasy

o-sarlo-kai-to-koritsi-vault15


Ο Θανάσης Αποστόλου (Sakito) γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο της ψυχαγωγίας από τα νεανικά του χρόνια ως μέλος ομάδων ψυχαγωγίας διοργανώνοντας εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους

Περισσότερα...

Ιωάννης Μουχασίρης

mouxasiris-Spitimouspitakimou1

 O Iωάννης Mουχασίρης γεννήθηκε στην Aθήνα το 1966. Σπούδασε Zωγραφική και Γλυπτική στο Corcoran School of Art, Washington, D.C. και Σκηνοθεσία στο American University και την Kινηματογραφική Aκαδημία της Πράγας.

Περισσότερα...

Μανόλης Χαρούλης

manolis-xaroulis1

Ο Μανόλης Χαρούλης γεννήθηκε στα Έξω Λακώνια, ένα μικρό χωριό δίπλα στον Άγιο Νικόλαο. Είναι αυτοδίδακτος καλλιτέχνης. Εργάστηκε, για πολλά χρόνια, στις αρχαιολογικές ανασκαφές στην ανατολική Κρήτη και αυτό ήταν το έναυσμα για να ασχοληθεί με τη γλυπτική.

Περισσότερα... 1. 21st Athens Technopolis Jazz Festival | Women in Jazz

  24 Φεβρουαρίου 2022
  21st Athens Technopolis Jazz...
  Κατηγορία: Νέα & Ανακοινώσεις

 1. dead dranks - nightwalking

  10 Ιανουαρίου 2022
  "Nightwalking" | Dead Dranks
  Κατηγορία: Δίσκοι

 1. kicking nerve - death at your pleasure

  13 Δεκεμβρίου 2021
  "Death At Your Pleasure" | Kicking Nerve
  Κατηγορία: Δίσκοι

 1. λάμδα - tria

  22 Νοεμβρίου 2021
  "ΤΡΙΑ" | λάμδα
  Κατηγορία: Δίσκοι
Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.