"Ο άνθρωπος-μπάντα" | Ένα Q&Α με τον πολυπράγμονα Wesley Eisold των Cold Cave

cold cave

Δεν πληρώνουμε στο instagram ή στο Facebook για click, για ψεύτικους fan... Είμαι στη μουσική από το 1999, όλο αυτό το έχω χτίσει με αρκετά αργό ρυθμό, απλά ως "lifer". Εξακολουθούμε να αισθανόμαστε απομονωμένοι και είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε να είμαστε.

Ένα Q&Α με τον πολυπράγμονα Wesley Eisold των Cold Cave.

Περισσότερα...

Οι Puta Volcano μας μιλούν για την πρώτη τους Ευρωπαϊκή περιοδεία

puta volcano


...κάθε μπάντα που κάνει τώρα tour στην Ευρώπη πατάει στους ώμους άλλων που άνοιξαν το δρόμο. Αυτό σημαίνει ότι πλέον τα αρχικά (GR) δίπλα στο όνομα μιας μπάντας στην αφίσα προσδίδουν κάποιο κύρος, αφού η Ελληνική rock σκηνή έχει κερδίσει το σεβασμό τους.


λένε στον Γιάννη Φύτρο οι Puta Volcano.

Περισσότερα...

Μιλάμε με τον Emil Amos, λίγο πριν την έναρξη της Ευρωπαϊκής περιοδείας των Grails

emil amos from the grails

[Οι άνθρωποι] είμαστε απλώς ένα ακόμα είδος το οποίο, καθώς φαίνεται, δεν κατάφερε να εξελιχθεί μέχρι το στόχο που είχε θέσει. Θεωρώ πως η καταστροφή μας είναι κυρίως μια διανοητική καταστροφή.

λέει στον Γιάννη Θεοδόση ο Emil Amos των Grails.

Περισσότερα...

Μιλώντας με τον Jamie Stewart των Xiu Xiu για την LGBT κοινότητα, τον Ian Curtis, τα πουλιά και ένα κοριτσάκι-μέδουσα με 25 μάτια

Interview with xiu xiu's Jamie Stewart

Από μόνες τους η θλίψη ή η χαρά δεν λένε τίποτα, αυτό που επιλέγουμε να δημιουργήσουμε μέσα από αυτά τα δύο συναισθήματα κάνει τη διαφορά.

λέει στη Χριστίνα Δραγγανά ο Jamie Stewart των Xiu Xiu.

Περισσότερα...

Echo Train: "Να αφιερώνετε λίγο χρόνο να κοιτάτε τον ουρανό όταν σβήνουν τα φώτα!"

Echo Train - Photo by G.Lathyris

Πώς θα μπορούσαμε να πούμε όχι σε ένα φεστιβάλ που ονομάζεται «κάτω από τις γραμμές», αυτές οι ίδιες γραμμές που μας ενέπνευσαν και ακολουθούμε πιστά την πορεία που μας διαγράφουν;!

λέει στον Γιάννη Φύτρο η Ren των Echo Train.

Περισσότερα...

Οι Altribe μιλούν στο EvArt.gr

Altribe

«Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν...» - Ο ρατσιστής, ο φασίστας, ο εξουσιαστής ελλοχεύει μέσα μας και αυτόν πρέπει να σκοτώσουμε. Εκεί είναι η επανάσταση. Μέσα μας και στα μεταξύ μας παιχνίδια εξουσίας!

λέει στον Γιάννη Φύτρο η Fiona Λαμπρίδη των Altribe.

Περισσότερα...

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.