Ο Αποστόλης Aρμάγος κυκλοφορεί το δίσκο "Gratitude (12 Thoughts)"

Ο Αποστόλης Aρμάγος (aka Armagos) κάνει την έκπληξη για ακόμα μια φορά κυκλοφορώντας το δίσκο “Gratitude (12 Thoughts)”, ένα πρωτότυπο άλμπουμ με 12 πιανιστικούς αυτοσχεδιασμούς, μόλις 12 δευτερολέπτων ο καθένας.

Περισσότερα...

Νέο single από 1000Mods με τίτλο "Lucid Dream"

Oh lucid dream what’s in my head? Με αυτούς τους στίχους σαν επωδό ετοιμάζονται οι 1000mods ετοιμάζονται για το δεύτερο σκέλος της Ευρωπαϊκής τους περιοδείας η οποία θα ξεκινήσει στις 27 Μαΐου στο Kuba Open Air στη Jena της Γερμανίας.

Περισσότερα...

Ακούστε το ντεμπούτο EP της Βανέσσα Κουρτέση με τίτλο "Spending Time with Esther"

Η Βανέσσα Κουρτέση παρουσιάζει το EP με τίτλο “Spending Time with Esther”, μέσα από το προσωπικό της project “I am Esther”. Το EP περιέχει τρία τραγούδια που ξεδιπλώνουν ταυτόχρονα την ιστορία της ίδιας αλλά και της Έσθερ. Μέσα από ένα jazz ηχόχρωμα και την κρυστάλλινη φωνή της Βανέσσας συναντάμε μια μοναδική μουσική και ερμηνευτική αφήγηση του κόσμου αυτών των δύο γυναικών. Είναι μία παραγώγή με συντελεστές από την Ελλάδα και την Ολλανδία που ηχογραφήθηκε το Νοέμβριο του 2021 στην Αθήνα.

Περισσότερα...

Οι Amnesia Pills επιστρέφουν με το νέο κομμάτι The Meanest (Call Me Man)

Μετά τα επιτυχημένα singles "Dance Μe” (στο remix του Yosebu) και “Loner”, οι Amnesia Pills επιστρέφουν δυναμικά με ένα εξαιρετικά επίκαιρο τραγούδι, το οποίο συνδυάζει με μοναδικό τρόπο σκοτεινές κιθάρες και ηλεκτρονικά στοιχεία, παντρεύοντας αγαπημένες τους επιρροές όπως οι Madrugada, οι Editors και οι Depeche Mode.

Περισσότερα...

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.