Οι Selfie Project Band μας συστήνουν το 3ο κατά σειρά single τους με τίτλο «Κοίτα με». Η μπάντα συστήθηκε στο κοινό το καλοκαίρι του 2023 με το τραγούδι «Αναμονή» και στη συνέχεια κυκλοφόρησε το «Γυρίζω σε μένα» από την Fm Records.

Το νέο τραγούδι των The Selfie Project Band με τίτλο "Κοίτα με" αποτελεί ένα συναισθηματικό ταξίδι μέσα από τον πολύπλοκο κόσμο των σχέσεων.
"Σε μισώ, σ’ αγαπώ, σε θέλω, σε φοβάμαι, σε ποθώ” στίχοι που εκφράζουν τα αντιφατικά συναισθήματα και την αναζήτηση για την αλήθεια.

Ένα κομμάτι που ακροβατεί ανάμεσα στο δίπολο λυρισμού και έντασης, αγάπης και μίσους, στοιχεία της ανθρώπινης φύσης. Μόνο ένα βλέμμα δείχνει την αλήθεια.

Στίχοι:

Μόνο κοίτα με θα καταλάβω
Μόνο αυτό με κράταγε μαζί σου
αν δεν το δω θα ξέρω
Μόνο κοίτα με θα καταλάβω

Μόνο κοίτα με θα καταλάβω
λέξη ή εξήγηση που φθίνει
να μου πεις δε θέλω
Μάσκα ψεύτικη αν γίνει
βλέμμα γυάλινο θα φέρω
Μόνο κοίτα με θα καταλάβω

Σε μισώ σ’ αγαπώ
Σε θέλω σε φοβάμαι σε ποθώ
δυο πρόσωπα μαζί σε ποιον μιλώ
ποιος με κρατάει ποιον κοιτώ

Αλλάζεις, με φοβίζεις με σκίζεις με χωρίζεις
Με πετάς με αφοπλίζεις
Με αφανίζεις

Σε μισώ σε μισώ
Σ’ αγαπώ σ’ αγαπώ
Με τρόμο σε ποθώ
Με αφοπλίζεις με αφανίζεις

Κοίτα με..

 

Credits:
Στίχοι – μουσική: The Selfie Project Band
Κιθάρες, μπάσο, φωνή, modular system: Μιχάλης Χαλκιόπουλος
Nord Keys, φωνή, modular system: Δήμητρα Αποστόλου
Τύμπανα: Ελένη Νότα
Bιολί, βιόλα: Anastasiia Boiko (Ukraine)
Tσέλο: Kateryna Mytrofanova (Ukraine)
Ηχογράφηση- Παραγωγή - Μίξη – Mastering: 216 Pro-studio

Bio
Οι Selfie Project Band δημιουργήθηκαν τον Νοέμβριο του 2022 από τους Μιχάλη Χαλκιόπουλο και Δήμητρα Αποστόλου, οι οποίοι συνυπογράφουν τους στίχους και τη μουσική. Με χρήση ηλεκτροακουστικών οργάνων, όπως κιθάρες, μπάσο, nord keys, μελόντικα, καθώς και αναλογικών - modular system, η μουσική τους κινείται στον χώρο του trip hop, alternative rock, indie, pop, funk και electro pop.

Οι στίχοι των Selfie Project Band είναι καθαρά προσωποκεντρικοί, όπως φανερώνει και ο τίτλος της μπάντας, με έντονους προβληματισμούς για το παρόν, το μέλλον και τα προσωπικά συναισθήματα και εμπειρίες του καθενός.

Είναι μια μπάντα που ξεχωρίζει για την πρωτοτυπία και τη δημιουργικότητά της, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μια ποικιλία μουσικών επιρροών και ήχων.

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.