Άκης Μουχλιανίτης

Άκης Μουχλιανίτης

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι αριστούχος απόφοιτος του Ελληνικού Ωδείου όπου σπούδασε πιάνο, βιολί, και ανώτερα θεωρητικά, και απέκτησε τα πτυχία Ωδικής, Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας, και Πιάνου. Έχει επίσης μελετήσει μοντέρνα αρμονία και ενορχήστρωση. 

Περισσότερα...

Αφιέρωμα στη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος

Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος

Το 2011 δημιουργήθηκε η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) με έδρα την Θεσσαλονίκη, από τον τότε 18χρονο Θεσσαλονικιό μουσικό Ευάγγελο Αραμπατζή. Ο πρώτος νέος ο οποίος δημιούργησε Συμφωνική Ορχήστρα σε τόσο μικρή ηλικία. Νέοι μουσικοί από το 2011, από όλη την Ελλάδα, ταξιδεύουν κάθε Σάββατο στην Θεσσαλονίκη ώστε να πραγματοποιηθούν οι πρόβες της ΣΟΝΕ και εν συνεχεία οι συναυλίες της.

Περισσότερα...

Amantes Amentes

amantes amentes

Οι Amantes Amentes δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το Σεπτέμβριο του 2012. Το όνομα τους προέρχεται από μια λατινική φράση που σημαίνει "Οι ερωτευμένοι είναι τρελοί" (πρώτο χρησιμοποιήθηκε από τον Ρωμαίο κωμωδιογράφο Τερέντιο, 185-159 π.Χ.). Τον Ιούνιο του 2015 κυκλοφόρησε ο πρώτος τους δίσκος «Διαθέσεις» από την Final Touch και περιέχει έντεκα συνθέσεις του συγκροτήματος, μεταξύ των οποίων τρία τραγούδια που έχουν ήδη ξεχωρίσει: "Κι αν χαθώ", "Μη ρωτάς" και "Μαζί σου", τα οποία κυκλοφορήσαν και σε μορφή digital singles και έγιναν ραδιοφωνικές επιτυχίες.

Περισσότερα...

No Man's Land

No Man’s Land - photo by Kostas Kallipolitis

Οι No Man’s Land, μία από τις μακροβιότερες και πιο δραστήριες αθηναϊκές μπάντες, ξεκίνησαν το ταξίδι τους στα μέσα της δεκαετίας του 80 και γρήγορα εδραιώθηκαν στην τοπική σκηνή, ιδιαίτερα χάρη στις μοναδικές ζωντανές τους εμφανίσεις. Ο πρώτος τους δίσκος (Zalion, 1988), εξακολουθεί μέχρι σήμερα να αποτελεί σημείο αναφοράς για τους εραστές της νεοψυχεδέλειας.

Περισσότερα...

Έξω Φρενών

Έξω Φρενών

Οι Έξω Φρενών είναι ένα Funk/Rock συγκρότημα που με το δικό του τρόπο καταφέρνει να παντρεύει το δυναμισμό της rock μουσικής με την απλότητα και την κουλτούρα του funk groove. Όλη η δημιουργικότητα τους πηγάζει μέσα από το μικρό τους προβάδικο και από πολύωρες πρόβες και συζητήσεις. Η μπάντα δημιουργήθηκε το 2011 κι έκτοτε κάνει εμφανίσεις σε αρκετά φεστιβάλ και μαγαζιά στο νησί της Κεφαλονιάς.

Περισσότερα...

Smoke

smoke

Είμαστε οι Smoke από την Ξάνθη, δημιουργηθήκαμε πριν από ένα χρόνο περίπου και παίζουμε Hard Rock με επιρροές από άλλα συγγενή μουσικά είδη. Το συγκρότημα αποτελείται από τους Βασίλη Παπαδόπουλο, Κώστα Χατζησταύρο και Νίκο Ναλμπάντη. Αρχικός σκοπός ήταν να είμαστε ενα power trio που παίζει κατά βάση Hard Rock και Blues Rock. Παράλληλα μας αρέσουν οι γρήγοροι ρυθμοί στα κομμάτια. Άλλη επιλογή μας ήταν να κρατήσουμε δύο βασικές φωνές στη μουσική μας με σκοπό να υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία στο τελικό αποτέλεσμα.

Περισσότερα...

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.