Τι σχέση έχουν το ηλεκτρικό γκρουβάτο funk με τα ηπειρώτικα? Δεν έχετε παρά να ακούσετε τον Απόστολο Γουγουλάκη, που με το νέο του τραγούδι "Στον ίσκιο", φέρνει κοντά αυτά τα τόσο φαινομενικά ετερόκλητα είδη και τα σμίγει αριστοτεχνικά, με φόντο τις κορυφές της Πίνδου.

Τραγούδι που έγραψε και ερμηνεύει ο ίδιος, το "Στον ίσκιο" δίνει μια καλή γεύση από την μουσική άποψη του Γουγουλάκη, όπως εκφράζεται εκτενέστερα στο ολοκληρωμένο άλμπουμ με τον ίδιο τίτλο που κυκλοφορεί.

Πνεύμα ανήσυχο, τολμηρό και με αγάπη για τα μη αυτονόητα στη μουσική, ο Απόστολος Γουγουλάκης, έχει δώσει άλλο ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ το 2014, με τίτλο “Είδα Φως και Βγήκα”.

Το video clip γυρίστηκε κατά τη διάρκεια οδοιπορικού, στα χωριά του Ασπροποτάμου, με πρωταγωνιστές την πανέμορφη φύση, τους ανθρώπους της περιοχής, τα πανηγύρια τους και μερικές αγελάδες...

Έπαιξαν οι Μουσικοί: Χρήστος Λιβάνης - ηλεκτρική κιθάρα Χρήστος Κυριαζής - σαξόφωνο Περικλής Αλιώπης - τρομπέτα Κώστας Σπυράτος - κρουστά Θάνος Παπαγεωργίου - ηλεκτρικό μπάσο Γαβρίλης Μπιρλής - τύμπανα Μιχάλης Ατσάλης, Δημήτρης Κορδάς- δεύτερα φωνητικά

Ηχογράφηση - Σάκης Μπάστας @ Noisebox Studios
Ηχογράφηση Πνευστών - Βαγγέλης Καραπέτρος @ Studio Pazl
Μίξη - Σάκης Μπάστας, Απόστολος Γουγουλάκης
Mastering - Γιάννης Χριστοδουλάτος @ Sweetspot Studio

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.