Ψηφίστε τους αγαπημένους σας Rock δίσκους για το 2016

Τί καλύτερος τρόπος για να αποχαιρετήσουμε τη χρονιά που μας πέρασε από το να κρατήσουμε τις μουσικές που ακούσαμε και λατρέψαμε; Μπορεί το 2016 να ήταν ένα έτος που πήρε από κοντά μας μπόλικους αγαπημένους καλλιτέχνες (David Bowie, Leonard Cohen, George Michael, κ.α.), ωστόσο ήταν και ένα δημιουργικότατο έτος όπου πλήθος σχημάτων κυκλοφόρησε τις νέες δισκογραφικές του δουλειές - ιδιαίτερα δε στην Ελλάδα! Έτσι λοιπόν, η ομάδα του EvArt.gr συγκέντρωσε τους νέους δίσκους από την πολυγραφότατη εγχώρια Rock σκηνή που ξεχώρισε το 2016 και σας "πετάει το μπαλάκι" να αναδείξετε τους αγαπημένους σας!

Περισσότερα...

Ψηφίστε τον αγαπημένο σας δίσκο του Σωκράτη Μάλαμα

Η πρώτη απόπειρα του Σωκράτη Μάλαμα να μπει στη δισκογραφία δε στέφθηκε με επιτυχία. Παρ' όλα αυτά, ο Νίκος Παπάζογλου στήριξε τον Σωκράτη με το να του δώσει να ερμηνεύσει δικά του τραγούδια, ενώ ανέλαβε και την ενορχήστρωση, την ηχοληψία και την ηχογράφηση στο στούντιο "Αγροτικόν" στην Θεσσαλονίκη. Το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του Μάλαμα κυκλοφορεί το 1989 από τη Λύρα. Ο τίλος του δίσκου: Οι ασπρόμαυρες μέρες. Ένας δίσκος με τραγούδια που είχε γράψει ο ίδιος ο Σωκράτης Μάλαμας.

Περισσότερα...

Ψηφίστε το Top 10 των καλύτερων live για το 2015 (Ξένη Σκηνή)

Τα live και οι συναυλίες του 2015 αποτελούν πλέον παρελθόν και μαζί φτιάχνουμε το top 10 των καλύτερων live και συναυλιών της ξένης σκηνής που είδαμε αυτή τη χρονιά. Λέγοντας ξένη σκηνή δεν αναφερόμαστε μόνο σε ξένους καλλιτέχνες και σχήματα, αλλά και σε ελληνικά σχήματα με ξένο στίχο.

Περισσότερα...

Ψηφίστε το Top 10 των καλύτερων live για το 2015 (Ελληνική Σκηνή)

Τα live και οι συναυλίες του 2015 αποτελούν πλέον παρελθόν και μαζί φτιάχνουμε το top 10 των καλύτερων live και συναυλιών της ελληνικής σκηνής που είδαμε αυτή τη χρονιά.

Εμείς θυμόμαστε μερικά από τα live στα οποία παρευρέθηκε το Evart.gr και εσείς επιλέγετε... Μέχρι 10 live που ξεχωρίσατε τη χρονιά που μας πέρασε!

Περισσότερα...

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.