Δείτε το Live Session των Elephant στο Μουσείο "Θεόδωρος Παπαγιάννης"

Οι Elephant παρουσιάζουν το video του live session τους μέσα στο Μουσείο «Θεόδωρος Παπαγιάννης» στα Γιάννενα που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2023.

Περισσότερα...

Pagan: Δείτε το συγκρότημα με τις πιο απόκοσμες μυστηριακές live εμφανίσεις

Οι PAGAN, αυτό το χωρίς ταίρι μουσικό σχήμα που "έσκασε" ξαφνικά και εκκωφαντικά πριν λίγους μήνες, συνεχίζει να εκπλήσσει με τις μοναδικές θεατρικομουσικές εμφανίσεις του.

Περισσότερα...

Stages A/LIVE: Constantine Skourlis στο Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου

Ο Constantine Skourlis επιστρέφει στο Onassis Channel στο YouTube ζωντανεύοντας το Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου. Αποκαλυπτικές εικόνες. Μουσική γεμάτη ένταση. Ένα live πέρα από τα όρια όσων γνωρίζουμε.

Περισσότερα...

Οι Warhammer κυκλοφορούν live video από την συναυλία στο Buenos Aires

Οι death / black metallers Warhammer έδωσαν στην δημοσιότητα ένα live video, από την ζωντανή εμφάνισή τους στο Buenos Aires της Αργεντινής, το Νοέμβριο του 2022. Πρόκειται για το τραγούδι “Dissocated”, από το τελευταίο album τους "Ashes And Cinders" (2021).

Περισσότερα...

"Λύκου κραυγή" | Νέο τραγούδι αφιερωμένο στη μνήμη του Ζακ από τον Σπύρο Γραμμένο

Ο Σπύρος Γραμμένος κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, παρουσίασε για πρώτη φορά το τραγούδι με τίτλο "Λύκου κραυγή"! Ένα τραγούδι αφιερωμένο στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου, γραμμένο από την ίδια την μητέρα του Ζακ, Ελένη Κωστοπούλου, σε μουσική του Σπύρου Γραμμένου, έτσι ακριβώς όπως πρωτοπαρουσιάστηκε πριν από λίγες μέρες.

Περισσότερα...

Stages A/LIVE με τους Planet of Zeus

Tο STAGES A/LIVE, η σειρά συναυλιών του Ιδρύματος Ωνάση για την υποστήριξη της ανεξάρτητης ελληνικής μουσικής σκηνής, συνεχίζει τον δεύτερο κύκλο της με ένα live από άλλον πλανήτη, με τους Planet of Zeus να κάνουν απόβαση στο Onassis Channel.

Περισσότερα...

Stages A/LIVE: Πρωτοχρονιά με τους Naxatras

Πρώτη ημέρα του νέου έτους, το STAGES A/LIVE στο YouTube Channel του Ιδρύματος Ωνάση πατάει play στη νέα του σαιζόν. Tο Ίδρυμα Ωνάση συνεχίζει να υποστηρίζει την εγχώρια ανεξάρτητη μουσική σκηνή, με τον νέο κύκλο κινηματογραφημένων live performances συγκροτημάτων και καλλιτεχνών, STAGES A/LIVE.

Περισσότερα...

Ματθαίος Δακουτρός: Wall of eyes - an Unscheduled Performance

Το κομμάτι "Wall of Eyes" γράφτηκε από τον Ματθαίο Δακουτρό για μια χορευτική performance της Δήμητρας Χριστίνας και κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2021 σε ψηφιακές πλατφόρμες. Στην performance η χορεύτρια αντιδράει αυτοσχεδιαστικά σε street art, προσπαθώντας να δείξει την αλληλεπίδραση διαφορετικών μορφών τέχνης. Η μουσική αντικατοπτρίζει το αστικό τοπίο όπου η performance θα λάμβανε χώρα, χρησιμοποιώντας αρκετά post rock στοιχεία.

Περισσότερα...

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.