Δείτε το νέο video clip του Jon Voyager για το single "Angela"

Ο Jon Voyager παρουσιάζει το video clip που σκηνοθέτησε ο Τony Kris  για το single “Angela”! Τα γυρίσματα του video πραγματοποιήθηκαν στην Τουρλίδα, σε ένα πολύ ιδιαίτερο σημείο που τυχαία είχε ανακαλύψει ο Jon Voyager φεύγοντας από ένα live στο Μεσολόγγι.

Περισσότερα...

Tuber: Νέο μουσικό video για το "Chain of Signs"

Οι instrumental rockers Tuber έδωσαν στη δημοσιότητα ένα εντυπωσιακό μουσικό video για το τραγούδι "Chain of Signs", από την επερχόμενη, τρίτη σε σειρά, πλήρη δισκογραφική κυκλοφορία τους, με τίτλο "Joyful Science" που είναι προγραμματισμένη για τον Δεκέμβριο του 2023.

"Ενόσω ο χειμώνας ξεδιπλώνεται, το ίδιο ακριβώς κάνει και το νέο μας album "Joyful Science". Αυτή την φορά είμαστε άκρως ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε μαζί σας το πρώτο μας μουσικό video, για το τραγούδι "Chain of Signs". Ελάχιστες ημέρες πριν την κυκλοφορία του full album, απολαύστε αυτή την υπέροχη έκθεση ήχων και εικόνων που ετοιμάσαμε για εσάς!"

Δείτε το video για το "Chain of Signs":

VIDEO CREDITS:

- Σκηνοθεσία, κινηματογράφηση, επεξεργασία από τον Άλεξ Αρχοντή

- Διεύθυνση φωτογραφίας από τον Πρόδρομο Μυστακίδη

- Βοηθός σκηνοθέτη Μαρία Μπούα

- Φωτιστής Σταύρος Παπαδόπουλος

- Make up artist Εριφύλη Κατραντζιώτη

- Ηθοποιοί Νάντια Κρονίδου, Αλέξανδρος Κοντζόγλου, Γιάννης Σαπατόρης, Μυρτώ Μακρή, Θωμάς Στεφανίδης, Νίκος Ιωάννου, Βασίλης Εμμανουηλίδης, Gioulia Valouga

Νέο βίντεο κλιπ από τους Τσιμέντο: Αθήνα-Τσιμέντο

Το τσιμέντο είναι παντού. Αδυσώπητα κυρίαρχο καλύπτει τα πάντα. Από τις γειτονιές που ζούμε μέχρι και τον πολιτισμό που συνυπάρχουμε. Αρτηριοσκληρωτικό, απρόσωπα ψυχρό γκρι, το τσιμέντο συμβολίζει την εξουσία και τον κάθε εχθρό που εναντιωνόμαστε.

Περισσότερα...

Δείτε το Video των Noiz Ritual για τη διασκευή στο "My Own Summer" των Deftones

Παρακολουθήστε το video για τη διασκευή στο "My Own Summer" των Αμερικανών alternative metallers Deftones, κομμάτι το οποίο εμπεριέχεται στο album "Around the Fur" του 1997.

Περισσότερα...

Herc: Νέο Lyric Video για το Mahal

Ένα lyric video που αφηγείται την ιστορία του Aulë (επίσης γνωστός ως Mahal), έναν Valar που ωθείται από τα ένστικτά του να δημιουργήσει τους πρώτους επτά πατέρες των νάνων, ακόμη και πριν από την προορισμένη εποχή τους.

Περισσότερα...

Οι Αφάνεια παρουσιάζουν το βίντεο κλιπ "Συνάντησέ με Στο Σκοτάδι"

Με το debut album τους «Μακριά απ’ τον Κόσμο» να είναι διαθέσιμο εδώ και μερικούς μήνες από την Moon Fuzz Recordings, οι Θεσσαλονικείς, ΑΦΑΝΕΙΑ κυκλοφόρησαν το πρώτο τους music video σε συνεργασία με τη JumpCat Productions.

Περισσότερα...

Οι Κοζανίτες Ecollapse παρουσιάζουν το video για το single "Our Wine"

Οι Κοζανίτες thrash / death metallers Ecollapse παρουσιάζουν το video για το single “Our Wine” που περιλαμβάνεται στο τελευταίο, 3o album με τίτλο “Dying With The Wolves”, το οποίο διατίθεται ανεξάρτητα από την μπάντα και κυκλοφόρησε στις 10/2/2023. H σκηνοθεσία του video έγινε από τον Δημήτρη Κοκκαλιάρη.

Περισσότερα...

Μία "Πόλη Ξένη" από την Πολυξένη Καράκογλου

Το τραγούδι Πόλη Ξένη, τραγούδι εισαγωγής στο album «Σημεία στίξης», μας βάζει αρμονικά να δούμε από τη σκοπιά του ακροατή την ιστορία κάθε ανθρώπου που με τα ελαττώματά του μαθαίνει να υπάρχει, να εξελίσσεται και να επιδιώκει μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

Περισσότερα...

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.