Οι PAGAN, αυτό το χωρίς ταίρι μουσικό σχήμα που "έσκασε" ξαφνικά και εκκωφαντικά πριν λίγους μήνες, συνεχίζει να εκπλήσσει με τις μοναδικές θεατρικομουσικές εμφανίσεις του.

Πρόσφατα έκαναν μια sold out εμφάνιση στο Σταυρό του Νότου, που επιβεβαίωσε την ανοδική τους πορεία, ενώ παράλληλα δημοσιοποίησαν το live video για την απόδοση τους στην "Καρότσα", ένα σκοτεινό παραδοσιακό μοιρολόι από τις Σέρρες, που αποτυπώνει τη μαγική ατμόσφαιρα της μουσικής και των σκηνικών τους εμφανίσεων, που μοιάζουν με αρχέγονες τελετουργίες, με πρωταγωνιστές τους ίδιους ως πρόσωπα μιας βαθιάς παράδοσης.

Η μοναδική ερμηνεία της Έβελυν Ασουάντ ξεπερνά την κλασική απόδοση και αποτελεί ένα βίωμα που είναι αδύνατον να μην προκαλέσει συγκίνηση και θαυμασμό. Άλλοτε αερικό και άλλοτε μαινάδα, ζει ότι τραγουδά, ενώνοντας το διονυσιακό με το πένθιμο.

Δίπλα της οι υπόλοιποι PAGAN: ο Βασίλης Προδρόμου στην ακουστική κιθάρα, ο Σωτήρης Ντούβας στα τύμπανα, ο Δημήτρης Μπίζος στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Σταύρος Τσουμάνης στο μπάσο και Μάρκος Παύλου στην γκάιντα.

Την σκηνοθετική επιμέλεια έχει η Marlene Kaminsky

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.