Σωκράτης Μάλαμας Δισκογραφία

Η πρώτη απόπειρα του Σωκράτη Μάλαμα να μπει στη δισκογραφία δε στέφθηκε με επιτυχία. Παρ' όλα αυτά, ο Νίκος Παπάζογλου στήριξε τον Σωκράτη με το να του δώσει να ερμηνεύσει δικά του τραγούδια, ενώ ανέλαβε και την ενορχήστρωση, την ηχοληψία και την ηχογράφηση στο στούντιο "Αγροτικόν" στην Θεσσαλονίκη. Το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του Μάλαμα κυκλοφορεί το 1989 από τη Λύρα. Ο τίλος του δίσκου: Οι ασπρόμαυρες μέρες. Ένας δίσκος με τραγούδια που είχε γράψει ο ίδιος ο Σωκράτης Μάλαμας.

Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή. Ο αγαπημένος, πλέον, τραγουδοποιός κυκλοφόρησε και συμμετείχε σε πολλούς δίσκους μέχρι σήμερα με τους φίλους του ή "τα πουλάκια του", όπως συχνά αποκαλεί το κοινό του στις γεμάτες συναυλίες του, να καλωσορίζουν τα τραγούδια που γράφει ή επιλέγει να ερμηνεύσει πάντα με ενθουσιασμό. 

Παρ' όλα αυτά, όλοι έχουμε κάποια τραγούδια που προτιμάμε αλλά και έχουμε αγαπήσει λίγο περισσότερο κάποια δισκογραφική δουλειά του αγαπημένου μας καλλιτέχνη. Έτσι, αυτή τη φορά ψηφίζουμε για τον αγαπημένο μας δίσκο του Σωκράτη Μάλαμα!

 

Ψηφίστε τον αγαπημένο σας δίσκο του Σωκράτη Μάλαμα

Ποιός είναι ο αγαπημένος σας δίσκος του Σωκράτη Μάλαμα;

 

*Έχετε τη δυνατότητα να ψηφίσετε ένα δίσκο, οπότε προσοχή στην επιλογή σας!
Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Μαρτίου 2016.

 


 

 Αποτελέσματα Φηφοφορίας

 

Σωκράτης Μάλαμας

Το να επιλέγεις τον πιο αγαπημένο δίσκο του Σωκράτη Μάλαμα είναι σχεδόν αδύνατο, καθώς κάθε δίσκος περιέχει πολλά και πολύ αγαπημένα τραγούδια. Αυτό έδειξαν κυρίως και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας μιας και από τους ανθρώπους που επισκέφθηκαν τη σελίδα της ψηφοφορίας ψήφισε μόλις ένα μικρό μέρος τους.

Παρ' όλα αυτά, αυτοί που φαίνεται να ξεχωρίζουν στις καρδίες των φίλων του Σωκράτη είναι ο "Λαβύρινθος", "Ο φύλακας κι ο βασιλιάς" και οι "Ασπρόμαυρες μέρες" και ακολουθούν οι δίσκοι "Ένα", "Κύκλος" και "Δρόμοι".

  1. 21st Athens Technopolis Jazz Festival | Women in Jazz

  24 Φεβρουαρίου 2022
  21st Athens Technopolis Jazz...
  Κατηγορία: Νέα & Ανακοινώσεις

 1. dead dranks - nightwalking

  10 Ιανουαρίου 2022
  "Nightwalking" | Dead Dranks
  Κατηγορία: Δίσκοι

 1. kicking nerve - death at your pleasure

  13 Δεκεμβρίου 2021
  "Death At Your Pleasure" | Kicking Nerve
  Κατηγορία: Δίσκοι

 1. λάμδα - tria

  22 Νοεμβρίου 2021
  "ΤΡΙΑ" | λάμδα
  Κατηγορία: Δίσκοι
Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.