Ένας μήνας πέρασε από την ολοκλήρωση του 9ου Street Mode Festival, του μεγαλύτερου φεστιβάλ στη Βόρειο Ελλάδα, που φέτος διεξήχθη για πρώτη φορά στον πολυχώρο ΦΙΞ της Θεσσαλονίκης. Με αυτή την αφορμή, το φεστιβάλ έδωσε στη δημοσιότητα ένα after movie που μέσα σε λιγότερο από δύο λεπτά δίνει μία σύνοψη του τι συνέβη κατά τη διάρκεια του μαγικού τριημέρου, 1-2-3 Σεπτεμβρίου 2017.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:

 

Θυμίζουμε πως στο τριήμερο για το οποίο διήρκεσε το φεστιβάλ, η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, προσεγγίζοντας τις 10-15 χιλιάδες επισκέπτες την ημέρα. Συνολικά, πάνω από 40.000 φίλοι του φεστιβάλ, από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, πέρασαν την πύλη του 9ου Street Mode Festival!

Μπορείτε να δείτε πλήρες φωτογραφικό ρεπορτάζ του φεστιβάλ στο επίσημο site της διοργάνωσης και την επίσημη σελίδα στο Facebook.

Μείνετε συντονισμένοι για τις ανακοινώσεις καλλιτεχνών και λοιπών λεπτομερειών για τη 10η εορταστική επανάληψη του φεστιβάλ, που αναμένεται μεγαλύτερη από ποτέ.

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.