38o river party @ nestorio kastorias

Το μεγαλύτερο, ιστορικότερο και μακροβιότερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδας γιορτάζει 38 χρόνια και ετοιμάζεται για την πιο κεφάτη, την πιο δυνατή, την πιο ξέφρενη διοργάνωση! O απόλυτος προορισμός για τους νέους και όχι μόνο, ένα φεστιβάλ στο οποίο χτυπά η καρδιά της μουσικής και είναι must για όσους αγαπούν τον κατασκηνωτικό τουρισμό, βρίσκεται στους πρόποδες του Γράμμου, σε ένα πανέμορφο τοπίο, στις πηγές του Αλιάκμονα.

Ένας καλά κρυμμένος παράδεισος που αποτελεί για 4 δεκαετίες τον τόπο συνάντησης περισσότερων από 50.000 ανθρώπων κάθε χρόνο, από την Ελλάδα και τις όμορες χώρες, ένα φεστιβάλ – θρύλος που έχει γίνει σημείο αναφοράς, αναμνήσεων και ένας τόπος στον οποίο θέλεις πάντα να επιστρέφεις.
Ήρθε η στιγμή λοιπόν να ανακοινώσουμε το φετινό line – up!

Τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και ένα συγκρότημα-guest από το εξωτερικό, oι Kadebostany (στη μοναδική τους φεστιβαλική εμφάνιση), έρχονται στο 38ο River Party για ένα non-stop μουσικό πενταήμερο που θα μείνει στην ιστορία.

Σημειώστε ονόματα, ημερομηνίες, ώρες... και κλείστε θέση στο μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ του καλοκαιριού!

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα:

*Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, οι καλλιτέχνες, οι ώρες εμφάνισης και οι σκηνές μπορούν να αλλάξουν από την διοργάνωση.

Facebook Page

 

 

Που βρίσκεται το φεστιβάλ και πως μπορείς να πας

Το River Party διοργανώνεται εδώ και 38 χρόνια σε ένα πανέμορφο τόπο μέσα στο δάσος, στο Νεστόριο Καστοριάς. Στην κεντρική σελίδα του River Party μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες χάρτη για το πως θα φτάσετε στο φεστιβάλ με το αυτοκίνητο σας. Ο ευκολότερος βέβαια (οικολογικότερος και οικονομικότερος) τρόπος για να έρθετε είναι με τα μισθωμένα λεωφορεία του River Party.

Σημεία και ώρες αναχώρησης:

Αθήνα | Σταθμός Λαρίσης | ώρα 07:30 (πρωινή) - Κόστος: 68 €
Θεσσαλονίκη | Δικαστήρια | ώρα 10:00 (πρωινή) - Κόστος: 28 €
Λαμία | Ε.Ο. Λαμία-Λάρισας, Δημοτικό Νεκροταφείο | ώρα 10:30 (πρωινή) - Κόστος: 54 €
Βόλος | Ψαραγορά (δίπλα στη Μαρίνα) | ώρα 09:00 (πρωινή) - Κόστος: 42 €
Λάρισα | Πλατεία Ηρώων Κατοχής, Ηρώων Πολυτεχνείου και Αγιάς γωνία | ώρα 10:00 (πρωινή) - Κόστος: 30 €
Κατερίνη | Περίσταση (Πάρκινγκ Μαρινόπουλου) | ώρα 11:30 (πρωινή) - Κόστος: 38 €
Ιωάννινα | Έναντι ξενοδοχείου Grand Serai | ώρα 11:00 (πρωινή) - Κόστος: 29 €

 

Τέλος μπορείτε να έρθετε εύκολα με τα ΚΤΕΛ Καστοριάς που πραγματοποιούν δρομολόγια από πολλές περιοχές της χώρας προς την Καστοριά και από εκεί τις ημέρες του φεστιβάλ υπάρχουν συνεχόμενα δρομολόγια προς το Νεστόριο. Για τους λάτρεις των αεροπλάνων υπάρχει αεροδρόμιο στην Καστοριά με κοντινότερο μεγάλο αεροδρόμιο αυτό της Θεσσαλονίκης (απόσταση 1,5 - 2 ωρών).

Που μπορείς να μείνεις

Για να ζήσετε απόλυτα την εμπειρία του φεστιβάλ σας προτείνουμε να κατασκηνώσετε σε μία από τις 4 ειδικά διαμορφωμένες ζώνες κατασκήνωσης:

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ: Για όσους θέλουν την ησυχία τους
ΧΑΒΑΗ: Η πιο κεντρική ζώνη κατασκήνωσης
ΙΝΔΙΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ: Μέσα στην καρδιά του φεστιβάλ, για όσους δεν θέλουν πολλές ώρες ησυχίας, με την κοντινότερη πρόσβαση στις παροχές του χώρου (ιατρείο, εστιατόρια, stages).
ΖΟΥΓΚΛΑ: Η μεγαλύτερη σε διάσταση ζώνη κατασκήνωσης για τους πιο κοινωνικούς επισκέπτες.

Εναλλακτικά μπορείτε να διαλέξετε ένα από τα δεκάδες διαθέσιμα ξενοδοχεία ή ξενώνες τόσο στο Νεστόριο όσο και στην Καστοριά.

Τιμές Εισιτηρίων

Υπάρχουν οι παρακάτω κατηγορίες εισιτηρίων στο River Party:

α) το ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ εισιτήριο που σας δίνει το δικαίωμα κατασκήνωσης στο χώρο (με δικιά σας σκηνή και εξοπλισμό), συμμετοχής σε όλες τις παράλληλες δραστηριότητες και παρακολούθησης όλων των συναυλιών,

Εισιτήριο 5ημέρου: 55€

Προσφορά: 3+1 εισιτήριο Δώρο: 41,25€

β) το ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ εισιτήριο που σας δίνει το δικαίωμα είσοδο στο χώρο μόνο για μία ημέρα, συμμετοχή στις παράλληλες δραστηριότητες και παρακολούθησης των συναυλιών της συγκεκριμένης ημέρας,

Εισιτήριο ημέρας: 15€

γ) το ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ εισιτήριο με ΑΓΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ με το οποίο ερχόσαστε στο χώρο μόνο με τη βαλίτσα σας και βρίσκετε τα πάντα στημένα στη ζώνη κατασκήνωσης της επιλογής σας,

Αγορά River Tent: 95€

δ) το ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ από και προς την πόλη σας με τα επίσημα λεωφορεία του φεστιβάλ. Το εισιτήριο μεταφοράς πρέπει να συνοδεύεται από ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ εισιτήριο εισόδου στον χώρο. Τα λεωφορεία αναχωρούν το πρωί της Τετάρτης 03-08-2016 από την πόλη σας και σας φέρνουν μέχρι την είσοδο του φεστιβάλ στο Νεστόριο Καστοριάς και επιστρέφουν πίσω το πρωί της Δευτέρας 08-08-2016.

 

Δείτε το Official After Movie του προηγούμενου River Party Festival:

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.