Φανταστείτε τους Dinosaur Jr & Fugazi, στην πρώιμη εποχή τους, με στυλ Nirvana και τέρμα τα γκάζια! Φανταστείτε επίσης, έναν τρανσέξουαλ τραγουδιστή και μια οργισμένη - pedal-to-the-metal - ταχύτητα και τότε ίσως καταλάβετε πόσο εκπληκτικοί είναι οι Minatore στην πραγματικότητα.

Σε αυτό το μοναδικό two-piece συγκρότημα από το Nottingham, που συγκαταλέγεται ως μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ανερχόμενες μπάντες της DIY / underground σκηνής της Αγγλίας, ηγείται ο χαρισματικός τραγουδιστής Tommy Keeling, όπου τα ''ραγισμένα'' φωνητικά και τις γεμάτες κιθάρες του, συμπληρώνει ο δύο φορές επιζώντας από καρκίνο Morgan Pettigrew, ο οποίος αποδίδει επάξια στα τύμπανα τις κεραυνοβόλες παραδόσεις των John Bonham και Ginger Baker.

Κάθε στιγμή που αυτό το συγκρότημα βρίσκεται στη σκηνή εκρήγνυται από ενέργεια! Οι Minatore συνδυάζουν το grunge στερεότυπο της δεκαετίας του '90, με το πνεύμα της σκληροπυρηνικής indie κολεγιακής ροκ σκηνής στα τέλη της δεκαετίας του '80, δίνοντας έτσι στο rock and roll, έναν υπέροχο νέο ήχο και μία μανία που απλά δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Οι Minatore σου δίνουν ξεκάθαρα την αίσθηση, πώς είναι να βλέπεις μια μεγάλη μπάντα πριν γίνει διάσημη. Φρόντισε να τους δεις ζωντανά όταν χτυπήσουν ανυποψίαστα την πόλη σου!

Οι Minatore μόλις κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους single "The Hour" μέσω της Grunge Pop Records.

Το νέο βίντεο γυρίστηκε από τους Camille Alexander των A VOID και Aeris Houlihan των Hexenhaus.

Αξιοσημείωτα είναι όσα μας αναφέρει η μπάντα για το "The Hour":

«Πολλοί από εμάς αγωνίζονται με προβλήματα ψυχικής υγείας. Μερικές φορές κάνουμε ένα διάλειμμα από τη ζωή, είτε από επιλογή, είτε επειδή είμαστε αναγκασμένοι. Είτε έτσι είτε αλλιώς, έρχεται μια στιγμή που ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε να επιστρέψετε στον κόσμο και να επανασυνδεθείτε με τα πράγματα και τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Η πιο μεγάλη 'ΏΡΑ, είναι η στιγμή που παραδέχεστε στον εαυτό σας, ότι ΤΏΡΑ πρέπει να προχωρήσετε και να κάνετε το δύσκολο βήμα στο μονοπάτι της ανάκαμψης». 1. 21st Athens Technopolis Jazz Festival | Women in Jazz

  24 Φεβρουαρίου 2022
  21st Athens Technopolis Jazz...
  Κατηγορία: Νέα & Ανακοινώσεις

 1. dead dranks - nightwalking

  10 Ιανουαρίου 2022
  "Nightwalking" | Dead Dranks
  Κατηγορία: Δίσκοι

 1. kicking nerve - death at your pleasure

  13 Δεκεμβρίου 2021
  "Death At Your Pleasure" | Kicking Nerve
  Κατηγορία: Δίσκοι

 1. λάμδα - tria

  22 Νοεμβρίου 2021
  "ΤΡΙΑ" | λάμδα
  Κατηγορία: Δίσκοι
Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.