Οι occult metal newcomers Saturday Night Satan, έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο τραγούδι "Rule With Fire", συνοδευόμενο από ένα lyric video, επηρεασμένο από τον κινηματογράφο τρόμου.

Το μυστηριώδες σχήμα των Saturday Night Satan, μας συστήνεται, μέσω μίας Hammer Horror αισθητικής αλλά και ενός βρετανοτραφούς occult metal ήχου, που φέρνει έντονα στο μυαλό τους Black Sabbath αλλά και το occult rock κίνημα των late 60's με σχήματα όπως οι Coven και οι Black Widow. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως η εμβληματική frontwoman των Αμερικανών Coven, Jinx Dawson, έχει επιμεληθεί του σχεδιασμού του συμβόλου του συγκροτήματος, το οποίο συναντάμε τόσο στο video, όσο και στις σελίδες κοινωνικής τους δικτύωσης.

Η single premiere του "Rule With Fire" έρχεται με την υπόσχεση μίας πλήρους δισκογραφικής κυκλοφορίας, που αναμένεται μέσα στο 2024, ενώ το συγκρότημα έχει ήδη ανακοινωθεί πως θα συμμετάσχει στο warm-up show του Up The Hammers Festival, μαζί με σχήματα όπως οι σπουδαίοι metal πρωτοπόροι Night Demon αλλά και οι Sentry, Witchunter, Dolmen Gate και Lynx.

Η ηχογράφηση και η παραγωγή του "Rule With Fire" έγιναν στο Mothstudio Productions, με παραγωγούς τον Γιάννη Τσιακόπουλο (Black Soul Horde, Night Resident, Speedblow) και το ίδιο το συγκρότημα, ενώ του mastering έχει επιμεληθεί ο σπουδαίος Brian Lucey (Ghost, The Black Keys, Arctic Monkeys, Liam Gallagher, Green Day, Marilyn Manson, Depeche Mode κ.α.), στο Magic Garden Mastering στις ΗΠΑ.

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.