Ένας αξιόλογος τραγουδοποιός με μακροχρόνια πορεία στα μουσικά δρώμενα ξεκινά τη συνεργασία του με την Final Touch παρουσιάζοντας το πρώτο δείγμα από την επερχόμενη δισκογραφική του δουλειά.

Ο Γιάννης Κουτσουκέλης, μετά την "θητεία" του ως μέλος του σημαντικού ελληνικού alternative σχήματος motivo4, ξεκίνησε πριν δύο χρόνια την σόλο πορεία του κυκλοφορώντας το πρώτο του προσωπικό album. Με τον τίτλο "Αγρίμι", το CD αυτό κυκλοφόρησε σε ξύλινη συλλεκτική συσκευασία και αποκόμισε εξαιρετικές κριτικές.

Σήμερα μας παρουσιάζει ένα ολοκαίνουριο τραγούδι του, σε στίχους και μουσική του ιδίου, που ονομάζεται "Λυτρωτικό".

 

 

Ένα τραγούδι στους ήχους του blues/rock, με περίτεχνο, ποιητικό στίχο και την ενδιαφέρουσα θεματολογία που επιμελήθηκαν οι Σπύρος Νεόφυτος και Δήμητρης Πήχας.

Συμμετέχουν οι αξιόλογοι μουσικοί, Παύλος Λογαράς (Τύμπανα, Φωνητικά), Σπύρος Νεόφυτος (Ηλ. Κιθάρα, Φωνητικά), Δημήτρης Πήχας (Μπάσο, Φωνητικά), Γιάννης Στεργίου (Programming), και φυσικά, ο Γιάννης Κουτσουκέλης (Φωνητικά, Ακ. Κιθάρα, Φυσαρμόνικα).

Το "Λυτρωτικό" οπτικοποιήθηκε από τον Χάρη Δούκα (Σκηνοθεσία/Διεύθυνση Φωτογραφίας), και το ατμοσφαιρικό αυτό Video Clip γυρίστηκε στο Lounge Cafe "Νώνακρις" με την ευγενική παραχώρησή του από τον Κωνσταντίνο Νικολόπουλο.

Την μίξη του ήχου επιμελήθηκε ο Τάκης Αργυρίου (Argiriou Recording Studios).

Μια ποιοτική κυκλοφορία, που αποτελεί προοίμιο της επερχόμενης δουλειάς του καλλιτέχνη. Καλή ακρόαση!


Ο Γιάννης Κουτσουκέλης γεννήθηκε στην Αθήνα τον Αύγουστο του 1976 και κατάγεται από τα Λυκιάνικα Αχαϊας. Ως έφηβος παρακολούθησε μαθήματα κλασικής κιθάρας. Από τις μαθητικές κιόλας συναυλίες έδειξε την κλίση του προς το τραγούδι.

Σε ηλικία 17 χρόνων εμφανίζεται μπροστά σε κοινό «επαγγελματικά», αδράχνοντας την ευκαιρία που του δίνει ο Γιώργος Αραπάκης στο καφεθέατρο «Βάτραχοι» – μια από τις λίγες «μπουάτ» που ανθούσαν εκείνη την εποχή στην Αθήνα. Παράλληλα, σπουδάζει ηχοληψία, θέλοντας να έχει μια σφαιρικότερη άποψη για τη μουσική βιομηχανία εν γένει. Αρχίζει μια χρυσή εποχή με εμφανίσεις σε όλες τις γνωστές μουσικές σκηνές της πόλης και πολλές συνεργασίες με μουσικά στέκια ανά την επικράτεια.

Το 1999 εντάσσεται στο δυναμικό της εναλλακτικής ροκ μπάντας motivo4 και έρχεται σε επαφή με την αφρόκρεμα της ελληνικής σκηνής, τόσο σε μουσικό όσο και σε τεχνικό επίπεδο. Με τους motivo4 ηχογραφεί δύο δίσκους: Στη σκιά της σελήνης και Αν δεις να ακροβατώ.

Μετά από πέντε χρόνια διαρκούς ενασχόλησης με ζωντανές εμφανίσεις και ηχογραφήσεις, αποχωρεί από το συγκρότημα και αφοσιώνεται στις δικές του μουσικές. Σήμερα, εκτός από την πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο: Αγρίμι, παρουσιάζει νέα τραγούδια από το επερχόμενο εγχείρημά του.

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.