Παραμονή Χριστουγέννων στην Αθήνα

Παραμονή Χριστουγέννων και βγήκαμε στους δρόμους της Αθήνας να βολτάρουμε! Ξεκινήσαμε από το Γκάζι (ως μια πιο εύκολη επιλογή για να βρεις να παρκάρεις). Και που να πάμε πρώτα; Οι προβολείς από το Christmas Factory μας οδήγησαν στην είσοδο της Τεχνόπολης. Μπήκαμε και η ατμόσφαιρα μύρισε Χριστούγεννα!

Πολλά παιχνίδια στους εξωτερικούς χώρους για τους μικρούς μας φίλους και πολλά μαγαζάκια με πολλών λογιών πράγματα! Εσωτερικοί χώροι με πολλές λιχουδιές, γευστικότατα ροφήματα και πολλών ειδών σοκολάτες! Και κάπου εκεί και ο Άγιος Βασίλης! Γράφεις το γράμμα σου και μετά τρέχεις στην αγκαλιά του να καθίσεις μαζί του! Ομολογούμε ότι μπήκαμε κι εμείς στον πειρασμό! Αν και πολύ όμορφα βέβαια, δε ξέρω πόσο εύκολο θα ήταν για μια τετραμελή οικογένεια να βρεθεί εκεί με 5 ευρώ το εισιτήριο για κάθε άτομο, ειδικά αν θέλετε το παιδάκι σας να μπει και σε κάποια από τα παιχνίδια. Σίγουρα όμως μια βόλτα αξίζει!

Συνεχίσαμε το βράδυ μας γυρίζοντας στα στενά και ανακαλύψαμε (πως και δεν το είχαμε προσέξει;) ένα καινούριο μαγαζί στις γειτονιές της περιοχής. On the road το όνομα του... Αν βρεθείτε προς τα εκεί, ένα ποτάκι θα σας πείσει ότι αξίζει να ξαναπάτε.

Γύρω στις 9:00 συνεχίσαμε τη βόλτα μας στο κέντρο. Από Μοναστηράκι ανεβήκαμε την Ερμού, αφού πρώτα προμηθευτήκαμε κάστανα. Οι μουσικοί έδιναν και αυτή τη μέρα και ώρα το παρόν τους. Κόσμος ανεβοκατέβαινε το πολυσύχναστο δρόμο, αλλά αυτή τη φορά όχι με καταναλωτικές διαθέσεις. Παρών και ο κύριος με τη λατέρνα. Παρούσα και η γνωστή αστυνομική κλούβα στο τέλος της Ερμού αλλά και ένα σκουπιδιάρικο να μαζεύει ό,τι σκόρπισε το καταναλωτικό όργιο των προηγούμενων ωρών.

Καταλήξαμε πάλι Γκάζι, αυτή τη φορά σε ένα από τα αγαπημένα μας στέκια, το White Noise, που είχε ετοιμάσει για τους θαμώνες του μαγαζιού μια πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα βραδιά για όλα τα γούστα... "Σκυλάδικα Vs Heavy Metal (Το ορίτζιναλ)!

Μαγαζιά γεμάτα, παρέες χαρούμενες, δρόμοι με ζωή, αλλά και άνθρωποι που δουλεύουν αυτή τη μέρα και άλλοι μόνοι με τα υπάρχοντά τους συντροφιά και ένα μπουζουκάκι για να γεμίσουν με μουσική την καρδιά τους και τις καρδιές των περαστικών. Αυτά είδαμε, αυτά ζήσαμε παραμονή Χριστουγέννων βολτάροντας στην Αθήνα...

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.