Το “Cerebra” είναι το ντεμπούτο EP Album του τετραμελούς metal συγκροτήματος “Project Renegade” με ημερομηνία κυκλοφορίας 26 Μαρτίου 2017. Μέσα από τα τρία κομμάτια του album το συγκρότημα από την Αθήνα παρουσιάζει το πρώτο δείγμα της δουλειάς που ξεκίνησε ως εγχείρημα των Ody (drums) και Μαριάννα (φωνή) και στο οποίο συνέβαλαν φίλοι μουσικοί.

Το “Cerebra” είναι ένας δίσκος που βασίζεται στις δυναμικές, δημιουργώντας ένα μίγμα alternative, nu, industrial και gothic metal με μοντέρνο ήχο, ambience και ηλεκτρονικά στοιχεία. Το engineering, η ηχογράφηση και μίξη του album έγινε στo Matrix Recording Studio Athens από τον Δημήτρη Μισυρλή, τον οποίο γνωρίζουμε μέσα από τις παραγωγές του με ονόματα όπως Nightstalker, Agatus, Plague και Rosewood Brothers, ενώ το mastering ανέλαβε ο Γιώργος Μπόκος (Stone Cold Dead, Ex-Rotting Christ, ex-Nightfall) στo Grindhouse Studios Athens, ο οποίος έχει ξεχωρίσει μέσα από τις δουλειές με ονόματα όπως George Kollias, Contrarian, Unearthly.

Το artwork του album επιμελήθηκε η Κωνσταντίνα Σαντακά. Σε συνεργασία πλέον με τους Τάσο (κιθάρα) και Μάκη (μπάσο) ως μόνιμα μέλη, οι Project Renegade δουλεύουν πάνω στον πρώτο τους full-length δίσκο και στοχεύουν να παρουσιάσουν και να προωθήσουν τη μουσική τους με lives, καθώς και να κυκλοφορήσουν στο άμεσο μέλλον το πρώτο τους videoclip.

Project Renegade:

Μαριάννα – φωνή
Ody – drums
Τάσος – κιθάρα
Μάκης – μπάσο

 

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.