Οι Schooldrivers επιστρέφουν με νέο single διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή με τίτλο On My Knees. Η μπάντα που από τον Οκτώβριο του '16 μοιράζεται ανάμεσα σε Ελλάδα και Αγγλία έχει βαρύνει αισθητά τον ήχο της διατηρώντας τα στοιχεία που αγαπήθηκαν στο LP τους Theronation. Την παραγωγή επιμελήθηκε ο επί σειρά ετών συνεργάτης της μπάντας Deejay Nic στα στούντιο Northside Music Productions με τον Μίλτο Σχηματαριώτη να αναλαμβάνει τον προγραμματισμό / DSP / μίξη / mastering. Δείτε το βίντεο εδώ:

 

 

Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στα Final Sound Studios στην Αθήνα από τον ηχολήπτη της μπάντας Νίκο Μέρμηγκα, ενώ η ηχογράφηση των φωνών ολοκληρώθηκε στο Μάντσεστερ από τον Νίκο Παύλου. Το edit ανέλαβε ο Ανδρέας Στέργιος και στα τύμπανα εργάστηκε ο Χάρης Γρυπαίος (1550, WhiteNoiz, Cylix).

Μπορείτε να στηρίξετε τη μπάντα μέσω της αγοράς του κομματιού από το παρακάτω link επιλέγοντας την υπηρεσία που προτιμάτε: http://smarturl.it/OnMyKnees

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.