Το πρώτο single των 4GUNS με τίτλο "Παραισθήσεις" ήρθε να καλωσορίσει την νέα σεζόν με αισιοδοξία πολλά πλάνα και σκληρή δουλειά και να αποχαιρετίσει την σεζόν που πέρασε και σημαδεύτηκε με πάνω από 15 εμφανίσεις με κυριότερες από αυτές τον τελικό του Global Battle of the bands της Ελλάδας στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι με πάνω από 500 άτομα, τη νίκη τους στον τελικό του Battle of the Bands του An club της Αθήνας, την συν-διοργάνωση και την συμμέτοχη τους στο MMR 2 στο second skin club και την ένταξη τους στην Modern mental rebellion festival οπού “Ενώνουμε τις μπάντες κάτω από ένα κοινό project. Προσφέρουμε θέαμα. Παράγουμε πολιτισμό. Αλλάζουμε τους κανόνες της βιομηχανίας.”

 

Ακούστε το single "Παραισθήσεις":

 

Οι 4GUNS δημιουργήθηκαν το 2008 στην Αθήνα, το είδος τους είναι το ελληνόφωνο hard rock και οι επιρροές τους προέρχονται από την hard rock και metal ξένη και ελληνική σκηνή. Συνδυάζουν hard rock metal riffs με punk grunge ρυθμικά. Έχουν πάρει μέρος στο battle of the bands του An club όπου προκριθήκαν στον τελικό και κέρδισαν την πρώτη θέση . Πήραν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Global Battle Of the Bands Greece του 2016 και προκριθήκαν στον τελικό Ελλάδας.

Οι 4GUNS στης 19 Μαρτίου έπαιξαν στο second skin στο modern mental rebellion concert 2 οπού είναι συν διοργανωτές σε μια συλλογική προσπάθεια από μπάντες να φτιάξουν μια μουσική κοινότητα. Aυτό τον καιρό ετοιμάζουνε το δέυτερο τους single με τίτλο "Τις λύπης οι γιορτές". Οι 4GUNS απαρτίζονται από τον Χρήστο Μουργελά στα φωνητικά και στην ρυθμική κιθάρα, τον Στέφανο Ουζουνίδη στην κύρια κιθάρα και στα δεύτερα φωνητικα, τον Άλεξ Κολλάτο στο μπάσο και τον Σπύρο Παχίδη στα ντράμς.

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.