Της αρέσουν τα τραγούδια-polaroid. Η Αλεξάνδρα Κλάδη περιγράφει τη διαδρομή του τρένου Κηφισιά - Πειραιάς, σε ένα τραγούδι αφιερωμένο στη γλυκιά μοναξιά που μπορεί να νιώθουμε ακόμα και όταν είμαστε ανάμεσα σε άλλους, σε αυτόν που έκατσε πρώτος στο παράθυρο αλλά ακόμα και στον κύριο που την κοιτά στραβά για το σκουλαρίκι της.

(ή μήπως είναι τρελός;)

Η μελωδία του, από αυτές που μπορούν να τριγυρνούν ολημερίς στο κεφάλι μας, όπως περπατάμε στην πόλη, τώρα που κρυώνει ο καιρός.

 

 

Τα γυρίσματα του κλιπ έγιναν στην Πράγα σε σκηνοθεσία και παραγωγή της Θένιας Κουρέλη. Εκτός από την Αλεξάνδρα που έγραψε τους στίχους και τη μουσική και έπαιξε μαντολίνο, γιουκαλίλι, πιάνο, ακορντεόν, ακ. κιθάρα, μεταλλόφωνο και κρουστά, ακούγονται στην ηλ. κιθάρα ο Αλέξανδρος Καραδήμος, στα τύμπανα ο Παύλος Λογαράς και στο κοντραμπάσο ο Στάθης Παρασκευόπουλος. Για την ενορχήστρωση, την ηχοληψία και τα μίξη/mastering υπεύθυνος είναι ο Δημήτρης Μπέλλος.

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.