το συναυλιακό πρόγραμμα του φετινού Athens Beer Festival

Αυτόν τον Σεπτέμβρη, το Athens Beer Festival αλλάζει χώρο έπειτα από μία επιτυχημένη δωδεκάχρονη παρουσία, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Μετακομίζουμε λοιπόν στο Γκάζι στην καρδιά της Αθήνας!

Η 16η ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΥΡΑΣ λοιπόν, θα φιλοξενηθεί από την 1η έως και τις 11 Σεπτεμβρίου, στον υπέροχο χώρο του παλαιού αμαξοστασίου του ΗΛΠΑΠ, στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Ερμού, απέναντι από την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Απέναντι από τα Studios του Ρ/Φ Σταθμού 9.84 και στην αρχή του Άλσους Κεραμεικού, σε ένα χώρο (το 70% είναι σκεπαστός) τεράστιας προβολής, όπου τα τελευταία χρόνια είναι σημείο αναφοράς της Αθηναικής Διασκέδασης, θα έχετε φέτος την ευκαιρία για 11 ημέρες να παρουσιάσετετα προϊόντα της εταιρίας σας, στους πολυπληθείς φίλους και επαγγελματίες της ΜΠΥΡΑΣ.

Το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, τα φαντασμαγορικά εγκαίνια με ρίψεις πυροτεχνημάτων και χρήση συσκευών Lazer αλλά και τη παρουσία του υπέροχου καλλιτέχνη και αστείρευτου κωμικού Γιάννη Ζουγανέλη, θα δώσουν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα για το καλύτερο νέο ξεκίνημα της Γιορτής Μπύρας.

Για πρώτη φορά φέτος στη ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΥΡΑΣ θα θεσμοθετηθουν και θα βραβευθούν απο το κοινό ως οι καλύτερες μπύρες του SHOW (Best Beer of the Show) ανά κατηγορία:
- Best Greek Beer of the Show
- Best European Beer of the Show
- Best USA Beer of the Show
- Best International Beer of the Show

Αναλυτικό πρόγραμμα συναυλιών

Πέμπτη 1/9/2016: CREAL-Κικίδη
Support: Echoes

Παρασκευή 2/9/2016: Λ.Παπαδόπουλος-Γ.Γιοκαρίνης
Support: Μιχάλης Τασίνας

Σάββατο 3/9/2016: Φίλοι για πάντα-Λ.Λιβιεράτος
Support: Γιώργος Μητρόπουλος & Musing Therapy

Κυριακή 4/9/2016: Vanilla Swing
Support: DJ SET

Δευτέρα 5/9/2016: Κ.Τουρνάς-Ουίλιαμς
Support: Sleazy Lizards

Τρίτη 6/9/2016: Θεοδοσία Τσάτσου
Support: Delay

Τετάρτη 7/9/2016: Έκπληξη
Support: DJ SET

Πέμπτη 8/9/2016: Gadjo Dilo
Support: Goldie Edition

Παρασκευή 9/9/2016: Vegas
Support: OK

Σάββατο 10/9/2016: Γ.Ζουγανέλης
Support: Smokin' Funnels

Κυριακή 11/9/2016: Χάρτινα Φτερά
Support: Φώτης Ζελελίδης

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.