5ο Φεστιβάλ Δάσους Αρβανίτσας

Το 5ο Φεστιβάλ Δάσους Αρβανίτσα είναι γεγονός και θα διεξαχθεί για τρεις ημέρες από τις 15 έως τις 17 Ιουλίου 2016! Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Κυριακίου σας προσκαλεί και φέτος στο φεστιβάλ της Αρβανίτσας, σε ένα εκπληκτικό, καταπράσινο τοπίο, μέσα στα έλατα του Ελικώνα, μόλις 1μιση ώρα με το αυτοκίνητο από την Αθήνα.

Το Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους Αρβανίτσας διοργανώθηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2012, με στόχο την ανάδειξη της υπέροχης αυτής τοποθεσίας. Κάθε χρόνο, οι διοργανωτές προσκαλούν αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, για ένα τριήμερο γεμάτο μουσική, στην καρδιά της φύσης.

Η Αρβανίτσα είναι ένα μικρό οροπέδιο δασικής αναψυχής στην καρδιά του Ελικώνα, υπό την προστασία της Δημοτικής Ενότητας Κυριακίου, σε υψόμετρο 1000 μέτρων. Η ανθρώπινη παρέμβαση έχει περιοριστεί στο ελάχιστο, καθώς το μόνο που υπάρχει εκεί είναι μία παραδοσιακή ταβέρνα που εξυπηρετεί όσους επισκέπτονται το συγκεκριμένο χώρο. Βρίσκεται 5΄ λεπτά (7 χλμ) μακριά από το Κυριάκι και 1,5 περίπου ώρα (125 χλμ) από την Αθήνα. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να συνδυάσουν τη φεστιβαλική εμπειρία με τη διαμονή σε ένα παρθένο μέρος, «στην καρδιά του βουνού των Μουσών», όπως διαβάζουμε και στο website του Ε.Ο.Σ. Κυριακίου. Το οροπέδιο απέχει, άλλωστε, μόλις 20 - 30 λεπτά από τις δαντελωτές και παρθένες παραλίες του Κορινθιακού κόλπου. Ο κόσμος αγάπησε το φεστιβάλ από την πρώτη κιόλας χρονιά, αφού το έχουν μέχρι στιγμής επισκεφθεί χιλιάδες φίλοι της μουσικής και του ορεινού κάμπινγκ. Οι περισσότεροι φίλοι και φίλες επιλέγουν την 3ήμερη παραμονή με αντίσκηνα, σε έναν άπλετο, γεμάτο αιωνόβια έλατα φυσικό χώρο, που διατίθεται δωρεάν στους κατόχους των αντίστοιχων 3ήμερων εισιτηρίων.

 

Πρόγραμμα Συναυλιών

Παρασκευή 15 Ιουλίου

Αλέξανδρος Μπελλές
Ψαραντώνης
Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Σάββατο 16 Ιουλίου

MISTY9
Γιάννης Αγγελάκας
Σωκράτης Μάλαμας

Κυριακή 17 Ιουλίου

BAG OF NAIL
ERROR 404
Στέλιος Καλογήρου
Γιάννης Ζουγανέλης
Βασίλης Παπακωνσταντίνου

 

 

Ώρα έναρξης: 20:00

Είδη Εισιτηρίων

Τριήμερο - ισχύει και για τις 3 ημέρες του φεστιβάλ
(οι κατασκηνωτές υποχρεούνται να αγοράσουν αυτό το εισιτήριο, για να έχουν δωρεάν παραμονή στο χώρο της κατασκήνωσης)

Μονοήμερο - ισχύει για 1 από τις 3 ημέρες του φεστιβάλ
(Η κατασκήνωση δεν είναι διαθέσιμη στους κατόχους αυτού του εισιτηρίου)

Τιμές Εισιτηρίων

Προπώληση:

Τριήμερο, τιμή 25 € - Μονοήμερο, τιμή 12 €

Ταμείο (πύλες εισόδου φεστιβάλ):

Tριήμερο, τιμή 35 € - Μονοήμερο, τιμή 15 €

Η προπώληση εισιτηρίων λήγει την Τετάρτη, 13/7

Σημεία Προπώλησης εισιτηρίων:

MUSICORNER (Πανεπιστημίου 56, ΑΘήνα)

ΠΟΛΥΤΡΟΠΟ - Λιβαδειά (γίνονται κρατήσεις) - Τηλ.: 22610 21090

«ΑΤΑΛΑΝΤΗ» - «ΛΑΜΙΑ» - «ΘΗΒΑ» - Τηλ. 690 919 2890

Γραφεία Ορειβατικού Συνδέσμου - Κυριάκι Βοιωτίας - Τηλ. 693 759 6715 – 6982487717

& στις Πύλες Εισόδου του Φεστιβάλ

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.