Πάντα με εκπλήξεις στο οπλοστάσιό τους, οι Αθηναίοι ψυχεδελοπανκ ρέγκε ρόκερς Fundracar, έδωσαν στην δημοσιότητα άλλο ένα τραγούδι από το επερχόμενο album “Alpha Frequency” που αναμένεται να ανέβει σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες εντός των ημερών.

Το τραγούδι λέγεται “Είμαστε Ακατάλληλοι” και σε αυτό συμμετέχει και το εκρηκτικό hip hop duo των Zoro & Buzz. Δεν είναι η πρώτη φορά μάλιστα που οι δύο καλλιτέχνες συνδράμουν για την δημιουργία ενός τραγουδιού.

Ακούστε το εδώ:

Μπορείτε να κάνετε pre-save το album στο Spotify και να το ακούσετε πρώτοι μόλις κυκλοφορήσει, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

Αυτή την εβδομάδα ξεκινάει η περιοδεία των Fundracar στην Ελλάδα, με την Πάτρα να είναι ο πρώτος σταθμός. Παρακάτω όλοι οι χρήσιμοι σύνδεσμοι για τις συναυλίες:

► 9/2 - Γιάφκα / Πάτρα
Πληροφορίες: http://tiny.cc/rtxhjz

► 15/2 - Πολυχώρος Αγορά / Ιωάννινα
Πληροφορίες: http://tiny.cc/ytxhjz

► 21/2 - Gagarin 205 / Αθήνα
Πληροφορίες: http://tiny.cc/5txhjz

► 6/3 - Cafe Santan / Βόλος
Πληροφορίες: http://tiny.cc/1wxhjz

► 12/3 - Prague Draft / Καστοριά
Πληροφορίες: http://tiny.cc/auxhjz

► 13/3 - Eightball Club / Θεσσαλονίκη
Πληροφορίες: http://tiny.cc/fuxhjz

► 14/3 - Nevermind Music Room / Λάρισα
Πληροφορίες: http://tiny.cc/juxhjz

fundracar tour poster

Μείνετε συντονισμένοι στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του συγκροτήματος, για ακόμη περισσότερες ενημερώσεις που έρχονται στο προσεχές διάστημα.

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.