Οι Rockford κυκλοφόρησαν το δεύτερο σινγκλ από το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο "The Noise In Your System" που το συνοδεύουν με ένα νέο βίντεο! Δείτε τι είχε να πει το συγκρότημα για το τραγούδι και το βίντεο:

Το "The Noise In Your System" μιλάει για τις στιγμές εκείνες, που μέσα στην απόλυτη ησυχία ακούς φωνές και θορύβους και φτάνεις στο σημείο να τρελαθείς. Το τραγούδι ''στα σκάει'' κατευθείαν, μέσ' τη μούρη σου. Γι' αυτό αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε πολλά κοντινά πλάνα για να εντείνουμε το κλειστοφοβικό συναίσθημα του τραγουδιού. Το ηχογραφήσαμε σε ένα self made studio στο υπόγειο του τραγουδιστή / κιθαρίστα Niels Schmitz. Το βίντεο διαρκεί για 1:48 καθαρά, κλειστοφοβικά, και μελωδικά ροκ λεπτά ».

Οι Rockford έχουν ότι χρειάζεται μια ροκ μπάντα. Επηρεασμένοι από τον όγκο κ την βαρύτητα των grunge θρύλων του Seattle, Alice In Chains, Soundgarden & Pearl Jam, το τρίο από τις υγρές και βροχερές πεδιάδες του Klundert της Ολλανδίας, εξελίσσει με περίτεχνο τρόπο τον θορυβώδες και χαμηλοκουρδισένο Stoner ήχο του και καταφέρνει να συνδυάσει με αξιοθαύμαστο τρόπο, το heavy - rock με το pop ύφος των Beatles, κάνοντας το να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά! Μόλις τους ακούσεις, με έναν μαγικό τρόπο, θα βρεθείς να τραγουδάς τους στίχους τους αυτόματα!

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.