Το Αθηναϊκό garage / blues / rock’n’roll trio των Drunken Gramophone έδωσε στη δημοσιότητα ένα τραγούδι από το επερχόμενο “The Drunken EP”. Ο τίτλος του είναι “Hate Song” και συμμετέχει σε αυτό ο Kory Clarke των Warrior Soul. Μπορείτε να το ακούσετε εδώ:

 

 

Οι σκοτεινοί στίχοι του Θοδωρή και τα οργιώδη παραμορφωτικά κιθαριστά parts, παντρεύονται αρμονικά με το ρυθμικό, brutal παίξιμο του Ορέστη στα drums, αναδεικνύοντας την αγάπη του συγκροτήματος για το παλιό rock'n'roll και garage, και αναμειγνύοντας αυτές τις επιρροές με νοθευμένες ψυχεδελικές και blues αναφορές, πάντα κάτω από το πρίσμα μιας lo-fi αισθητικής, συντελώντας τελικά στον όμορφα στοιχειωμένο και άκρως ξεχωριστό ήχο των Drunken Gramophone.

Της παραγωγής του "The Drunken EP" επιμελήθηκε ο Κώστας Ekelon στα New Fab Liquid Studios, ενώ του artwork ο Κώστας Μπαντούνας. Η κυκλοφορία είναι διαθέσιμη για δωρεάν download μέσω της σελίδας bandcamp του συγκροτήματος.

Οι Drunken Gramophone θα εμφανιστούν ζωντανά την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στο six d.o.g.s (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι) για την παρουσίαση του "The Drunken EP" και τον εορτασμό για τα δύο χρόνια ύπαρξής τους. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο event page της εκδήλωσης: Drunken Gramophone | 2-years anniversary show and new EP live presentation

Ακολουθήστε τους Drunken Gramophone στο facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσεχείς δραστηριότητες του σχήματος:

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.