Οι Λαρισαίοι heavy rockers Hidden in the Basement έδωσαν στη δημοσιότητα –με τη μορφή lyric video- το πρώτο τραγούδι από το επερχόμενο –δεύτερο σε σειρά- full length album τους, με τίτλο “Behind the Shadow”, που είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία μέσα στον Δεκέμβριο. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι “Till I Close my Eyes”. Ακούστε το και δείτε το video εδώ:

 

 

Το video είναι μια παραγωγή του Χρήστου Τσιαβαλιά ενώ της ηχογράφησης, της μίξης και του mastering του “Behind the Shadow” επιμελήθηκε ο Joe F.K στα Fireball Studios της Θεσσαλονίκης.

Με αφορμή την κυκλοφορία της δεύτερης σε σειρά δισκογραφικής τους δημιουργίας με τίτλο "Behind the Shadow", οι Λαρισαίοι heavy rock / metallers Hidden in the Basement έρχονται το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στο An Club της Αθήνας με σκοπό τη ζωντανή παρουσίασή της. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες στο event page της ατζέντας μας: Hidden in the Basement | "Behind the Shadow" live album presentation

Οι προπαραγγελίες για το νέο album των Hidden in the Basement σε φυσική και ψηφιακή μορφή ξεκίνησαν μέσω της σελίδας bandcamp του συγκροτήματος. Ακολουθήστε επίσης τους Hidden in the Basement στο facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσεχείς δραστηριότητες του σχήματος.

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.