Οι Αθηναίοι heavy rockers Rusty Bonez έδωσαν στη δημοσιότητα νέο τραγούδι, από το επερχόμενο ντεμπούτο τους, με τίτλο “Wrath”, που είναι προγραμματισμένο για ανεξάρτητη κυκλοφορία στις 3 Νοεμβρίου 2017.

Το τραγούδι είναι το “Broken Mold” και μπορείτε να το ακούσετε και να δείτε το lyric video που το συνοδεύει εδώ:

 

 

Το ίδιο το συγκρότημα λέει για το “Broken Mold”: «Το τραγούδι μιλάει για τον άνθρωπο και για το πως αυτός ο ίδιος έχει τη δύναμη στα χέρια του, και όχι ο οποιοσδήποτε "θεός" στον οποίον η κοινωνία τον αναγκάζει να υποταχθεί από τα γεννοφάσκια του.»

Το video είναι μία δημιουργία του συνήθους υπόπτου Bewild Brother που έχει επίσης συνεργαστεί με τους Planet of Zeus, 1000mods και Black Hat Bones, μεταξύ άλλων.

Της παραγωγής, ηχογράφησης, μίξης και mastering του “Wrath” έχει επιμεληθεί ο Fotis Benardo, γνωστός από τις συνεργασίες του με Rotting Christ, Septicflesh κ.α., στα Devasoundz Studios.

Η ζωντανή παρουσίαση του album, είναι προγραμματισμένη για τη Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στο ΙΛΙΟΝ Plus (Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα), συνοδεία των εγχώριων σχημάτων Sober on Tuxedos και Sun, Rain in Life ως special guests. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: Rusty Bonez | New album "Wrath" live presentation

Ακολουθήστε τους Rusty Bonez στο facebook, για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις επερχόμενες δραστηριότητες του σχήματος.

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.