Οι Αθηναίοι heavy rockers Rusty Bonez έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο video clip, για το ομώνυμο τραγούδι, από το νέο full length album “Brainworm”, που είναι διαθέσιμο σε CD, βινύλιο (προπαραγγελία) και ψηφιακά από τις 4 Μαϊου, μέσω του Vinylstore.

Ο τίτλος "Brainworm" ουσιαστικά είναι η ερμηνεία των προσδοκιών μας, με την κυκλοφορία του νέου μας υλικού: Το νέο μας album να γίνει μια ευχάριστη εμμονή στο αυτί και το μυαλό! Χαιρόμαστε πολύ που επιστρέψαμε! Δείτε και ακούστε δυνατά!"

Της παραγωγής του "Brainworm" επιμελήθηκε ο Fotis Benardo στα Devasoundz Studios. Το mastering πραγματοποιήθηκε από τον George Nerantzis, ενώ το artwork από το Bewild Brother. Το video του “Brainworm” σκηνοθέτησαν οι Bob Katsionis και Alex Haritakis για το Progressive Vision Group.

Οι Rusty Bonez είναι προγραμματισμένο να εμφανιστούν ζωντανά την Παρασκευή 12 Μαϊου στο Temple για την παρουσίαση του “Brainworm”. Μαζί τους οι Ninkasi και οι Chlorini.

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.