Το Αθηναϊκό heavy rock σχήμα των Rusty Bonez, έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο του βίντεο κλιπ, από το ντεμπούτο full length album “Wrath”, για το τραγούδι “Nameless Hero”, συμπεριλαμβάνοντας μάλιστα μέσα σε αυτό πλάνα από τη ζωντανή παρουσίαση της κυκλοφορίας τον περασμένο Νοέμβριο στο ΙΛΙΟΝ Plus της Αθήνας.

Μπορείτε να το δείτε εδώ:

 

Το βίντεο είναι μια παραγωγή της advART - Fertile Underground, με τον Αλέξανδρο Χαριτάκη να έχει αναλάβει εικονοληψία και μοντάζ και τον Γιώργο Φιοράκη, επίσης σε ρόλο εικονολήπτη.

Την παραγωγή, μίξη και mastering του ντεμπούτο "Wrath" ανέλαβε στα Devasoundz Studios, ο Φώτης Μπενάρντο, γνωστός από τις συνεργασίες του με Septicflesh, Rotting Christ και Melechesh, μεταξύ άλλων.

Η επόμενη ζωντανή εμφάνιση των Rusty Bonez θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στο Κύτταρo Live (Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Αθήνα), στα πλαίσια του –καθιερωμένου πλέον- 7ου Music Highway Festival, μαζί με τους The Jet Black, Mr. Highway Band και Grey River & The Smoky Mountain.

Δείτε όλες τις πληροφορίες εδώ: 7th Music Highway Festival

Ακολουθήστε το συγκρότημα στο facebook, για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσεχείς δραστηριότητές τους.

  1. 21st Athens Technopolis Jazz Festival | Women in Jazz

  24 Φεβρουαρίου 2022
  21st Athens Technopolis Jazz...
  Κατηγορία: Νέα & Ανακοινώσεις

 1. dead dranks - nightwalking

  10 Ιανουαρίου 2022
  "Nightwalking" | Dead Dranks
  Κατηγορία: Δίσκοι

 1. kicking nerve - death at your pleasure

  13 Δεκεμβρίου 2021
  "Death At Your Pleasure" | Kicking Nerve
  Κατηγορία: Δίσκοι

 1. λάμδα - tria

  22 Νοεμβρίου 2021
  "ΤΡΙΑ" | λάμδα
  Κατηγορία: Δίσκοι
Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.