Ελεύθερες συνειρμικές εικόνες πάνω στο 69 των Big Nose Attack

Η μεγάλη μύτη ξαναχτυπά! Πήγε και χώθηκε στο «69», αυτό βέβαια καθόλου δεν μας χάλασε αφού ο νέος δίσκος των Big Nose Attack ριφάρει (sic) ανελέητα, με την παραμόρφωση της μαύρης κιθάρας να πλανάται σαν ηχώ μετά το πέρας του τελευταίου λεπτού του δίσκου. Αυτά τα δύο αδέρφια, με την καλώς εννοούμενη τρέλα για τα Blues και την Southernila (sic), συμπορεύονται αρμονικά, βρίσκονται συνέχεια σε δημιουργικό αναβρασμό και στα διαλλείματα τρώνε “Boogiepizza” βλέποντας γκανγκστερικά σπλατέρια (sic).

Έχουν ξεφύγει προ πολλού από το «νωχελικό» Μπραχάμι Αττικής που είναι η γενέτειρα και μουσικό τους «εργαστήριο». Λίγο πριν το βράδυ της Παρασκευής, που θα παρουσιάσουν ζωντανά στο Gagarin - με καλεσμένους τους 7-odds και τους Mr. Highway Band - το νέο τους μελωδικό πόνημα με τίτλο «69», ακούσαμε αυτό τον δίσκο με μάτια κλειστά και headphones χωμένα μέχρι τα μυαλά. Ακολουθούν συνειρμικές εικόνες, αισθήσεις, χρώματα και συναισθήματα που μας έφερε η ακρόαση αυτών των κομματιών στο μυαλό και στην καρδιά.

Big Nose Attack – 69 LP

01. Special Sause called love: Υπόθεση Thomas Crow, Τίγρης, Μαφία, Χρυσός
02. Adam and Eve: Καζούρα, Πέσιμο, Cadillac
03. Under your spell: Μαύρη καρδιά, Χορεύω, coolness
04. Grunting and painting: Σεκλετιασμένη, Ξεγελάω, Κέρατο
05. Not the one: Φτύσιμο, Πορτοκαλί, Άντε Γειαα
06. Fifty shades of shame: Νεύρο, Κλασικίζον, Southern
07. Dirty Emma: Τσαχπινιά, Γυναικάρα, Κοτόπουλο
08. Let the love shine: Μανιφέστο, Στάχυα, Peace & Love
09. Sand in my shoes: Προσμονή, Βουντού, Ξύλο
10. Don’t look back:Η Ωραία της ημέρας, Μυστήριο, Βήματα

 

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.