Με ένα τραγούδι "Της βροχής" επιλέγει να συστηθεί στα ελληνικά μουσικά δρώμενα η ερμηνεύτρια και μουσικός, Παναγιώτα Πέτση. Εκ του Βόλου ορμώμενοι, εκείνη και ο πρωτοεμφανιζόμενος στιχουργός Νίκος Νούκουτος, συναντούν σε μια συγκυρία καλλιτεχνικής έμπνευσης τον ταλαντούχο μουσικό Παύλο Συνοδινό προτείνοντάς μας την πρώτη της συλλογή τραγουδιών με τίτλο ''Αλληλογραφία''.

 

Μια βαθιά εσωτερική φωνή, μια πένα που χαράζει εικόνες και ένας ήχος ανατρεπτικά δημιουργικός, με ηλεκτρικές και παραδοσιακές εξάρσεις, ενώνονται σε μια φιλόδοξη μουσική πράξη δημιουργώντας πέντε ολοκαίνουρια μουσικά γεννήματα, ‘’Της βροχής’’ ‘’Διαβάτης’’, ‘’Αν είχα φωνή’’, ‘’Corto Maltese’’ και ‘’Δραπέτης’’.

Στον απόηχο της συλλογής, ανάμεσα στις νότες και τα μελοποιημένα λόγια, εντοπίζει κανείς την θέλησή τους να συγκινήσουν. Εύχονται το κοινό να διαβεί το ''κατώφλι'' τους γενναιόδωρα και να τους ''καλοκαρδίσει''.

Τραγούδι: Παναγιώτα Πέτση
Στίχοι: Νίκος Νούκουτος
Μουσική: Παναγιώτα Πέτση - Παύλος Συνοδινός

Τύμπανα: Πάνος Τόλιος
Ενορχήστρωση - programming - κιθάρες - μίξη -
mastering - παραγωγή: Παύλος Συνοδινός

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.