Οι Αθηναίοι alternative rock / metallers Maplerun έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο τους επίσημο μουσικό video για το τραγούδι “Keep on Staring” απο τον τελευταίο τους δίσκο, με τίτλο “Partykrasher” που κυκλοφόρησε τον Μάϊο του 2017. Δείτε το εδώ:

 

 

Το comic art του video σχεδίασε ο Λευτέρης Μαυρόγιαννης, του animation επιμελήθηκε ο –επίσης υπεύθυνος για το artwork του “Partykrasher”- Manster Design, ενώ την κινηματογράφηση του band performance ανέλαβε η Timecode Production.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Maplerun βρίσκονται αυτές τις μέρες στο δρόμο, ανοίγοντας τις συναυλίες του Blaze Bayley στην Ελληνική επικράτεια, ενώ αναμένεται και η σχετική στάση στο Κύτταρο Live της Αθήνας, την Τετάρτη 7 Ιουνίου, μαζί επίσης με τους Marauder και Hailsteel. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ: Blaze Bayley live στην Αθήνα

Μπορείτε να προμηθευτείτε το “Partykrasher” σε ηλεκτρονική και φυσική μορφή CD, μέσω της σελίδας bandcamp του συγκροτήματος, καθώς και να ακολουθήσετε τους Maplerun στο facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις προσεχείς δραστηριότητές τους:

 



 1. 21st Athens Technopolis Jazz Festival | Women in Jazz

  24 Φεβρουαρίου 2022
  21st Athens Technopolis Jazz...
  Κατηγορία: Νέα & Ανακοινώσεις

 1. dead dranks - nightwalking

  10 Ιανουαρίου 2022
  "Nightwalking" | Dead Dranks
  Κατηγορία: Δίσκοι

 1. kicking nerve - death at your pleasure

  13 Δεκεμβρίου 2021
  "Death At Your Pleasure" | Kicking Nerve
  Κατηγορία: Δίσκοι

 1. λάμδα - tria

  22 Νοεμβρίου 2021
  "ΤΡΙΑ" | λάμδα
  Κατηγορία: Δίσκοι
Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.