Τα πιο ωραία Λαϊκά στο Ρυθμός Stage

Είναι αυτά τα Κυριακάτικα μεσημέρια που σου θυμίζουν τα τραπέζια με οικογένεια και φίλους που γέμιζε το σπίτι φωνές, τραγούδια, και μεζέδες. Που σου θυμίζουν εκεί λίγο μετά την εφηβεία –για πολλούς τα φοιτητικά χρόνια- που τριγυρνούσες στις ταβέρνες και τα ρεμπετάδικα. Είναι αυτά τα Κυριακάτικα μεσημέρια που θέλεις να φύγεις από τη ραστώνη που συνοδεύει συνήθως τη συγκεκριμένη μέρα και να βγεις με φίλους, να πιεις ένα κρασάκι, να γελάσεις, να νοσταλγήσεις, να γεμίσεις από λογής πράγματα που θα σε φέρουν προ της καινούριας εβδομάδας με μια εύθυμη και πιο ξένοιαστη διάθεση.

Με αυτή την αίσθηση και αυτές τις σκέψεις πέρασε η Κυριακή στις 20 του Μάρτη, όπου βρεθήκαμε στο Ρυθμό Stage στην Ηλιούπολη, με τον Κώστα και Δημήτρη Τριανταφυλλίδη και το μουσικό τους σχήμα να κρατούν «ζεστό» και με μια δόση από τα παλιά αυτό το Κυριακάτικο μεσημέρι. Με τραγούδια δικά τους και παλιά αλλά και λίγο νεότερα λαϊκά αγαπημένα κομμάτια, με το καθένα να αποτελεί και μια ιστορία, μας προσέφεραν μια πολύ όμορφη παράσταση κατά την οποία τραγουδήσαμε μαζί τους, χορέψαμε και δοκιμάσαμε τους γευστικότατους μεζέδες της κυρίας Αναστασίας.

Με δυο γεμάτες φωνές που ανταπεξήλθαν στην ιστορία που κουβαλά το κάθε κομμάτι και με πολύ καλή διάθεση από όλο το σχήμα, απολαύσαμε τραγούδια από τον Αστρικό χάρτη, καθώς και κομμάτια που έχουμε πρωτοακούσει από μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως ο Γιώργος Νταλάρας, ο Στέλιος Καζαντζίδης, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώργος Τζώρτζης, Κώστας Μακεδόνας, Δημήτρης Μητροπάνος, Βίκυ Μοσχολιού κ.α.

 

Τα πιο ωραία Λαϊκά στο Ρυθμός Stage

 

Επί σκηνής –ή καλύτερα στο πάλκο- βρέθηκαν και οι μουσικοί: Πέτρος Βαρθακούρης στο μπάσο, Γιώργος Γουρζουλίδης σε πιάνο και ακορντεόν, Μάκης Πέλέκας στο μπουζούκι και Αποστόλης Βαγγελάκης στα πνευστά, που συνόδευσαν τον Κώστα και Δημήτρη Τριανταφυλλίδη με εξαιρετικό τρόπο σε αυτό το ποικίλο πρόγραμμα με πολλή δόση από τα παλιά που έρχεται μέσα από τη μουσική να συναντήσει το σήμερα.

Ο Ρυθμός Stage ακολουθεί -θα έλεγα με επιτυχία- μια τάση που ξαναέρχεται τον τελευταίο καιρό στο προσκήνιο. Μια τάση που θέλει τα μεσημέρια της Κυριακής να μας βρίσκουν παρέα με φίλους να ακούμε τα πιο ωραία λαϊκά τραγούδια. Κι αν έχετε συνδέσει τη σκηνή στην Ηλιούπολη μόνο με βραδινά live, μια επίσκεψη σας θα σας κάνει να γνωρίσετε το χώρο και υπό τη μορφή παλιού λαϊκού πάλκο.

 

  1. 21st Athens Technopolis Jazz Festival | Women in Jazz

  24 Φεβρουαρίου 2022
  21st Athens Technopolis Jazz...
  Κατηγορία: Νέα & Ανακοινώσεις

 1. dead dranks - nightwalking

  10 Ιανουαρίου 2022
  "Nightwalking" | Dead Dranks
  Κατηγορία: Δίσκοι

 1. kicking nerve - death at your pleasure

  13 Δεκεμβρίου 2021
  "Death At Your Pleasure" | Kicking Nerve
  Κατηγορία: Δίσκοι

 1. λάμδα - tria

  22 Νοεμβρίου 2021
  "ΤΡΙΑ" | λάμδα
  Κατηγορία: Δίσκοι
Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.