Λαυρέντης Μαχαιρίτσας & Γιάννης Κότσιρας στο Βεάκειο Θέατρο

Με κατάμεστο το Βεάκειο Θέατρο ξεκίνησαν την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2016 την περιοδεία τους ο Γιάννης Κότσιρας και Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Φανερά ανανεωμένοι και με πολύ καλή διάθεση οι δύο καλλιτέχνες ξεσήκωσαν το κοινό τους, το οποίο ξεπερνούσε τις 2000 σε αριθμό, και το ταξίδεψαν σε παλιές και νέες επιτυχίες τους.

Τη συναυλία άνοιξε ο Γιάννης Κότσιρας με το τραγούδι "Όλη μου τη ζωή", "Λέει, λέει, λέει", "Απόψε βγήκε η σελήνη" και άλλες παλιές του επιτυχίες. Το κοινό έδειξε τον ενθουσιασμό του όταν ο καλλιτέχνης ερμήνευσε την παλιά του επιτυχία, "Το θαλασσί της θάλασσας'' σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ενορχήστρωση δίνοντας παλμό στον κόσμο. Στη συνέχεια, τον συνόδευσε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στο τραγούδι "Τα μικρόβια" ενώ έπειτα ερμήνευσε μόνος του τον "Φραγκίσκο", "Στα 30 σου δεν κρατιόσουνα" και άλλα. Όπως πάντα, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε την αμεσότητα που τον χαρακτηρίζει και την άψογη επικοινωνία με το κοινό, με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει το θέατρο.

 

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας & Γιάννης Κότσιρας στο Βεάκειο Θέατρο

 

Στη συνέχεια ο Γιάννης Κότσιρας ερμήνευσε "Το τσιγάρο", παλιά του επιτυχία κατά τη διάρκεια της οποίας η φωνή του κόσμου ακούστηκε στις γειτονιές του Πειραιά, συνοδεύοντας τον καλλιτέχνη. Φυσικά, στο πρόγραμμά τους δεν παρέλειψαν να ενσωματώσουν τραγούδια που ο ίδιος ο κόσμος είχε "ψηφίσει" ως καλύτερα τον περασμένο χειμώνα. Ανάμεσα σε αυτά ερμήνευσαν δημιουργίες του Διονύση Σαββόπουλου, του Μάνου Ελευθερίου, των αδελφών Κατσιμίχα και επιτυχίες του Δ.Μητροπάνου, του Γ. Πουλόπουλου και πολλών άλλων καλλιτεχνών.

Με τους πολύ αξιόλογους μουσικούς να τους πλαισιώνουν και συγκεκριμένα με τους: Άκη Κατσουπάκη (ενορχήστρωση, πιάνο), Άκη Αμπράζη (μπάσο), Κώστα Μιχαλό (κιθάρα), Βαγγέλη Μαχαίρα (μπουζούκι), Φίλιππο Σπυρόπουλο (τύμπανα), Άκη Γαβαλά (τύμπανα) και Steve Tesser (κιθάρα), ο Γιάννης Κότσιρας με την ξεχωριστή του χροιά και ερμηνεία και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας με το ιδιαίτερο χιούμορ του και την επικοινωνία με τον κόσμο, κατάφεραν για ακόμη μια φορά να αποδείξουν το ταλέντο τους και να συνεπάρουν το κοινό τους. Η sold out συναυλία τους στο Βεάκειο Θέατρο ήταν ένα δυναμικό ξεκίνημα για τη θερινή τους περιοδεία, που περιλαμβάνει πάνω από 10 στάσεις ανά την Ελλάδα.

 

Φωτογραφίες: Σοφοκλής Κιουρτζόγλου

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.