Το ανερχόμενο one-man-project του Χάρη Κύρκου, Lullaby’s Ink, έδωσε μόλις στην δημοσιότητα ένα νέο lyric video, για το επίσης νέο τραγούδι “Alone?”. Στα φωνητικά συμμετέχει η Μαριάνθη, μέλος των Θεσσαλονικιών Instant Boner, και στα ντραμς ο Ιερόθεος Ταμπάκος.

Η παραγωγή και η μίξη έγιναν στα Bloodmix Studios απο τον Δημήτρη Αλεξίου, το mastering απο τον Χάρη Κύρκο, το artwork απο την Slowlyspring και το βίντεο στα 12 Inch Media Studios της Σκωτίας απο τον Scott Kennedy.

Εκτός από μουσική στέγη για τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του αεικίνητου Χάρη Κύρκου (ex-Raw In Sect), το Lullaby’s Ink αποτελεί και μία άτυπη κολεκτίβα ανερχόμενων μουσικών και καλλιτεχνών που δίνουν το δικό τους στίγμα στις κυκλοφορίες. Το 2018 κυκλοφόρησαν 2 τραγούδια, τα "The Last Time" (με την συμμετοχή της Mara Lisenko) και "Queen Obscene" (με την συμμετοχή του Άγγελου Σακκέτα). Η ιδιαιτερότητα του project είναι πως δεν έχει ως άμεσο στόχο του μία πλήρη κυκλοφορία, αλλά βασισμένο στον αυθορμητισμό και την πηγαία ανάγκη έκφρασης κυκλοφορεί κάθε τόσο μεμονωμένα τραγούδια με την μορφή singles.

Ο Χάρης Κύρκος δήλωσε: “Το ‘Alone?’ είναι ένα από τα πιο έντονα κομμάτια που έχω γράψει ποτέ, αλλά ειδικότερα στα πλαίσια των Lullaby’s Ink. Σηματοδοτεί μια μεταβατική περίοδο της ζωής μου, κατά την οποία αναθεωρήθηκαν πολλές αξίες αλλά και πολλά πράγματα που θεωρούσα δεδομένα. Το σημαντικότερο όμως είναι πως μέσα μου το νιώθω ως ό,τι πιο κατασταλλαγμένο έχουμε κάνει μέχρι στιγμής, γεγονός που από μόνο του σηματοδοτεί τον ερχομό μιας νέας εποχής για την μουσική κατεύθυνση του project.”

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.