Δεύτερο τραγούδι έδωσε στην δημοσιότητα το συγκρότημα Κονσέρβα, μετά το εξαιρετικό instrumental "Άνοιξε την Κονσέρβα", με τα ατμοσφαιρικά post rock vibes, που κυκλοφόρησε λίγους μήνες πριν, περιέχοντας μάλιστα στο video του σκηνές από την... απανταχού Ελληνική "λουμπεναρία" των τελευταίων ετών.

Το τραγούδι τιτλοφορείται "Στην Άλλη Πλευρά" και συνοδεύεται από ένα εθιστικό βίντεο rough punk αισθητικής, ενώ τα φωνητικά που εδώ κάνουν για πρώτη φορά την παρουσία τους, φέρουν μια ευχάριστη ανάμνηση από το παρελθόν του ελληνόφωνου ροκ ήχου...

Ανοίγοντας την Κονσέρβα βρήκαμε ένα ορεξάτο duo (κατά τα φαινόμενα τουλάχιστον) που έρχεται να συνεχίσει την παράδοση της ποιοτικής εξαγωγής ελληνόφωνου ροκ υλικού από την εγχώρια σκηνή των τελευταίων ετών, ενώ περνώντας "Στην Άλλη Πλευρά" ήρθαμε αντιμέτωποι με ένα άκρως ποιοτικό τραγούδι, πολλά υποσχόμενο για το μέλλον του συγκροτήματος, που έχει μπει σε μία διαδικασία κυκλοφορίας video singles, έως ότου επιτευχθεί η σωρευτική κυκλοφορία του ντεμπούτο album τους, με τίτλο "No.1".

Βρισκόμενοι διαρκώς σε διαδικασίες δημιουργίας και ηχογράφησης νέου υλικού, οι Κονσέρβα έχουν έρθει με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο να μας συστηθούν και απασχολήσουν, σε ένα κατά τα άλλα στείρο συναυλιακό περιβάλλον που δεν ταιριάζει καθόλου στο "λαηβάδικο" υλικό τους.

Ήρθε η ώρα να ανοίξουμε την Κονσέρβα και να ανακαλύψουμε τα κρυμμένα μυστικά της. Και πού ξέρεις... μπορεί να είναι όντως πιο ωραία Στην Άλλη Πλευρά!

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.