Με αφορμή τα 40 χρόνια από τη δολοφονία του John Lennon και έπειτα από πρόσκληση του Kosmos 93,6 FM,ο Theodore διασκευάζει το διαχρονικό και πολυσυζητημένο κομμάτι των Beatles 'Lucy in the sky with diamonds'. Μαζί του στην ερμηνεία η Danai Nielsen.

"Το Lucy in the sky with diamonds ήταν πάντα το αγαπημένο μου τραγούδι των Beatles και του Lennon. Δέχτηκα την πρόσκληση του KOSMOS 93.6 FM να συμμετέχω στο αφιέρωμα για τα 40 χρόνια από τη δολοφονία του John Lennon και αποφάσισα να διασκευάσω αυτό το κομμάτι κυρίως για τους στίχους του. Τέτοιες μέρες που είμαστε οι περισσότεροι κλεισμένοι στα σπίτια μας και όλα είναι κάπως άχρωμα, ακούγοντας το τραγούδι αυτό μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια και να προσπαθήσουμε να ονειρευτούμε μια πραγματικότητα ενός κόσμου πιο μαγικού, πιο χρωματιστού με αυτές τις περίεργες φανταστικές εικόνες που περιγράφουν οι στίχοι." - Theodore

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.