Στις αρχές Μαΐου, οι Circus Train κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τίτλο ‘Out Of My Cage” το οποίο περιλαμβάνει 4 νέα κομμάτια. Το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό hard rock με δυνατά riff και όμορφες μελωδίες. Το EP ηχογραφήθηκε στο VAP Studio στην Αθήνα τον περασμένο φθινόπωρο και κυκλοφορεί από την μπάντα ως ανεξάρτητη παραγωγή. Τα κομμάτια που περιλαμβάνονται είναι τα: Out Of My Cage, Same Game... Different Rules, Breaking The Set, και Hollow Words με συνολική διάρκεια τα 19 λεπτά.

Το "Out Of My Cage" μπορεί κάποιος να το ακούσει ελεύθερα από το site της μπάντας καθώς και από τη σελίδες τους σε SoundCloud, και bandcamp.

 

 

Σύντομο Βιογραφικό

Οι Circus Train δημιουργήθηκαν το 2012 στην Αθήνα, πειραματιζόμενοι με ήχους και μελωδίες ως μέσο έκφρασης. Σε ένα αρκετά «ταραχώδες» περιβάλλον η μουσική ήταν το μέσο διαφυγής τους από την καθημερινότητα. Επηρεασμένοι από μουσικές των 70s, 80s, και 90s ξεκίνησαν να δημιουργούν τραγούδια αποτυπώνοντας σκέψεις και συναισθήματα σε νότες.

Αποδομώντας τη μουσική τους σε μια προσπάθεια κατηγοριοποίησης θα διαπιστώσει κανείς πολλές και διαφορετικές επιρροές από κάθε χώρο που προσδιορίζει τι είναι rock σήμερα. Γενικά, το συγκρότημα ποτέ δεν ευνόησε οποιαδήποτε κατηγοριοποίηση, ούτε αρέσκεται σε ταμπέλες αλλά λειτουργεί με μοναδικό γνώμονα την ειλικρίνεια απέναντι στον εαυτό του.

Μετά από κάποια χρόνια παρουσίας με live σε μικρές σκηνές στην Αθήνα, ήρθε η ώρα για το συγκρότημα να αποτυπώσει τον ήχο του ηχογραφώντας την πρώτη του δουλειά. Έτσι, το “Out Of My Cage” είναι το πρώτο της EP, το οποίο περιλαμβάνει τέσσερα τραγούδια και είναι διαθέσιμο ως digital download, και CD από το site της μπάντας.

Και κάπως έτσι το ταξίδι αρχίζει...

 

Γνωρίστε τους Circus Train στα social media:

circus train @ facebook circus train @ youtube circus train @ bandcamp circus train @ soundcloud

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.