Το Πεδίο Δ είναι ένα πρότζεκτ του Διονύση Φαρμάκη και έχει τρεις βασικούς πυλώνες στο δημιουργικό σκέλος: Ο Κώστας Ζάμπος, ο Γιώργος Βλάσσης και ο Μηνάς Αλέξανδρος Γεωργόπουλος συνθέτουν το μουσικό σχήμα και από 'κει και πέρα συνέργατες όπως η Μαρίζα Καψαμπέλη (φωτογραφία), ο Δημήτρης Παπαδημητρίου (mastering) και άλλοι καλλιτέχνες στο διάβα αυτού του εγχειρήματος θα περάσουν από το Πεδίο Δ.

Τον Μάιο του 2016 το Πεδίο Δ εισχώρησε στην ανεξάρτητη δισκογραφική Talkbalk του Mιχάλη Μυτακίδη aka B.d. foxmoor των Active member. Σήμερα ετοιμάζoνται νέα τραγούδια και επανεκτελέσεις από το προσωπικό EP του Διονύση Φαρμάκη. Ήδη πριν λίγο καιρό ανέβηκε στο youtube το τραγούδι: Αντάμωμα. Την Παρασκευή 10 Ιουνίου στην Αρχιτεκτονική πραγματοποιήθηκε το πρώτο live στα πλαίσια του showcase της Talkbalk. Το Πεδίο Δ διατηρεί την νοοτροπία του πειραματικού ήχου σε συνδιασμό με τον ελληνόφωνο στίχο.

 

Ακούστε το πρώτο τραγούδι του Πεδίου Δ, με τίτλο "Αντάμωμα":

 

 

  1. 21st Athens Technopolis Jazz Festival | Women in Jazz

  24 Φεβρουαρίου 2022
  21st Athens Technopolis Jazz...
  Κατηγορία: Νέα & Ανακοινώσεις

 1. dead dranks - nightwalking

  10 Ιανουαρίου 2022
  "Nightwalking" | Dead Dranks
  Κατηγορία: Δίσκοι

 1. kicking nerve - death at your pleasure

  13 Δεκεμβρίου 2021
  "Death At Your Pleasure" | Kicking Nerve
  Κατηγορία: Δίσκοι

 1. λάμδα - tria

  22 Νοεμβρίου 2021
  "ΤΡΙΑ" | λάμδα
  Κατηγορία: Δίσκοι
Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.