Το Πεδίο Δ είναι ένα πρότζεκτ του Διονύση Φαρμάκη και έχει τρεις βασικούς πυλώνες στο δημιουργικό σκέλος: Ο Κώστας Ζάμπος, ο Γιώργος Βλάσσης και ο Μηνάς Αλέξανδρος Γεωργόπουλος συνθέτουν το μουσικό σχήμα και από 'κει και πέρα συνέργατες όπως η Μαρίζα Καψαμπέλη (φωτογραφία), ο Δημήτρης Παπαδημητρίου (mastering) και άλλοι καλλιτέχνες στο διάβα αυτού του εγχειρήματος θα περάσουν από το Πεδίο Δ.

Τον Μάιο του 2016 το Πεδίο Δ εισχώρησε στην ανεξάρτητη δισκογραφική Talkbalk του Mιχάλη Μυτακίδη aka B.d. foxmoor των Active member. Σήμερα ετοιμάζoνται νέα τραγούδια και επανεκτελέσεις από το προσωπικό EP του Διονύση Φαρμάκη. Ήδη πριν λίγο καιρό ανέβηκε στο youtube το τραγούδι: Αντάμωμα. Την Παρασκευή 10 Ιουνίου στην Αρχιτεκτονική πραγματοποιήθηκε το πρώτο live στα πλαίσια του showcase της Talkbalk. Το Πεδίο Δ διατηρεί την νοοτροπία του πειραματικού ήχου σε συνδιασμό με τον ελληνόφωνο στίχο.

 

Ακούστε το πρώτο τραγούδι του Πεδίου Δ, με τίτλο "Αντάμωμα":

 

 

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.