Η Feelgood Records παρουσιάζει το νέο τραγούδι του Γιάννη Αγγελάκα «Μόνο από τη Λύπη σου» μαζί με το νέο του συγκρότημα 100ο C. Ο Γιάννης Αγγελάκας μαζί με τους 100ο C περιόδευσαν για ένα χρόνο σε όλη την Ελλάδα, ενώ αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη και η Ευρωπαϊκή τους περιοδεία. Οι συναυλίες αυτές αποτέλεσαν ένα είδος πρόβας και προετοιμασίας του νέου αυτού σχήματος αλλά και μιας νέας δισκογραφικής δουλειάς. Ακούστε το πρώτο δείγμα από το νέο άλμπουμ, με τίτλο "Μόνο από τη Λύπη σου", εδώ:

 

 

Το νέο άλμπουμ ονομάζεται «Ήσυχα Τραγούδια Για Ανέμελα Λιβάδια» και θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο σε CD από τη Feelgood Records και σύντομα σε βινύλιο που θα συνοδεύονται από τη νέα ομώνυμη συλλογή κειμένων του Γιάννη Αγγελάκα. Πρώτο και χαρακτηριστικό δείγμα αυτής της δουλειάς αποτελεί το τραγούδι «Μόνο από τη Λύπη σου», ένα δυναμικό τραγούδι με έντονες ενορχηστρώσεις, δυνατές κιθάρες, μελωδικά πνευστά.

Σε αυτή τη δουλειά ο Γιάννης Αγγελάκας συνδυάζει όλες τις εκφράσεις του μουσικού παρελθόντος του, βρίσκοντας και πάλι όμως τρόπο, να επανασυστήσει τον εαυτό του μέσα από ένα σχήμα νέων μουσικών και νέων ιδεών.

Η live παρουσίαση του νέου άλμπουμ αναμένεται την Παρασκευή 17 & Σάββατο 18 Μαρτίου στο Piraeus 117 Academy, σε δύο μοναδικές εμφανίσεις! Περισσότερες λεπτομέρειες για τις συναυλίες μπορείτε να μάθετε στο event page της ατζέντας μας: Γιάννης Αγγελάκας & 100°C | Παρουσίαση Νέου Δίσκου στο Piraeus 117 Academy

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.