Οι Waxed Circles είναι ένα power blues rock trio, αποτελούμενο από βετεράνους μουσικούς. Αποτελείται από το Χάρη Μπουτσελάκη στο μπάσο και το Βλαδίμηρο Σταματίου στα τύμπανα, και οι δύο επαγγελματίες μουσικοί που έχουν παίξει με γνωστά ονόματα όλων των ειδών στην Ελλάδα, και το Γιώργο Γαλανό στην κιθάρα και τη φωνή, ο οποίος στα ‘90ς και τα ‘00ς έκανε μια σημαντική πορεία στις rock σκηνές της Θεσσαλονίκης, και υπήρξε ο πρώτος τραγουδιστής γνωστού tribute band (The Great Gig – a live Tribute to Pink Floyd).

Σήμερα παρουσιάζουν επίσημα το πρώτο δικό τους τραγούδι με τίτλο «Ι just wanna take you home»!!

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα δυναμική σύνθεση με παραγωγή υψηλών προδιαγραφών, σε στίχο, μουσική και ενορχήστρωση του Γιώργου Γαλανού.

Ένα δυνατό rock κομμάτι με αγγλόφωνο στίχο με άκρως ηλεκτρισμένο ήχο που ξεχειλίζει από ενέργεια και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις αντίστοιχες παραγωγές του εξωτερικού!

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα καλογυρισμένο video clip σε σκηνοθεσία Speero's Homemade Pictures. Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα στο Jukebox café και στο Artworks Studios.

 

 

Λίγα λόγια για το συγκρότημα:

Οι Waxed Circles παίζουν δυναμικές διασκευές γνωστών και παλιότερων blues τραγουδιών, από Freddie King, Howling Wolf, Bo Diddley, BB King, Fleetwood Mac, Santana, κλασικών blues rock σχημάτων και καλλιτεχνών όπως Grand Funk Railroad, Led Zeppelin, Montrose, ZZ Top, Jimi Hendrix, Gary Moore, Johnny Winter, μέχρι πιο σύγχρονα όπως Prince και Stereophoonics.

Έχουν ξεκινήσει live εμφανίσεις από τον Οκτώβριο του 2016, οι οποίες είναι πολύ επιτυχημένες, με εμφανή συμμετοχή κόσμου, και έχουν ήδη έναν πυρήνα φανατικού κοινού.

Και οι τρεις είναι μέλη του μεγάλου συγκροτήματος των 80ς, 2002GR.

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.