Οι Αθηναίοι alternative rockers 4LT. έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο τραγούδι από το επερχόμενο ντεμπούτο full length album τους, με τίτλο “Puppet Syndrome Society”. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι “Sirens” και μας παρουσιάζει το νέο εντυπωσιακά ανανεωμένο ύφος της μπάντας που αναδεικνύεται μέσα από μία κρυστάλλινη ηχητική παραγωγή. Μπορείτε να το ακούσετε εδώ:

 

 

Το album ηχογραφήθηκε στο Studio 222, η παραγωγή πραγματοποιήθηκε από τον Δημήτρη Ντελή και τους 4LT. σε συνεργασία με τον μηχανικό ήχου Γιάννη Ράνη, ενώ η κυκλοφορία του αναμένεται σε CD την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και σε ψηφιακή μορφή (δωρεάν κατέβασμα μέσω bandcamp) τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, με την υποστήριξη της Los Almiros Records.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το album σε streaming και να προπαραγγείλετε το CD, μέσω της σελίδας bandcamp του συγκροτήματος.

Το εξώφυλλο είναι μια δημιουργία της Υακίνθης Μπάτση.

Υπενθυμίζουμε πως το “Puppet Syndrome Society” θα παρουσιαστεί ζωντανά στην Αθήνα την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στο Death Disco (Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου, Ψυρρή) σε μία συναυλία όπου και οι –επίσης Αθηναίοι- Blame Canada θα παρουσιάσουν το δικό τους ντεμπούτο “City We Love To Hate”. Τη βραδιά θα ανοίξει ο God in a Cone.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συναυλία μπορείτε να μάθετε στο event page της ατζέντας μας: Blame Canada & 4LT dual live album presentation

Ακολουθήστε τους 4LT. στα social media για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσεχείς δραστηριότητες του σχήματος!

  1. 21st Athens Technopolis Jazz Festival | Women in Jazz

  24 Φεβρουαρίου 2022
  21st Athens Technopolis Jazz...
  Κατηγορία: Νέα & Ανακοινώσεις

 1. dead dranks - nightwalking

  10 Ιανουαρίου 2022
  "Nightwalking" | Dead Dranks
  Κατηγορία: Δίσκοι

 1. kicking nerve - death at your pleasure

  13 Δεκεμβρίου 2021
  "Death At Your Pleasure" | Kicking Nerve
  Κατηγορία: Δίσκοι

 1. λάμδα - tria

  22 Νοεμβρίου 2021
  "ΤΡΙΑ" | λάμδα
  Κατηγορία: Δίσκοι
Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.