Ο Πάνος Παπαϊωάννου (ερμηνευτής), ο Χρυσόστομος Καραντωνίου (συνθέτης) και ο Δημήτρης Παπαχαραλάμπους (στιχουργός) παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι, «Τα Φώτα στην Πλατεία».

«Τα Φώτα στην Πλατεία» είναι το νέο τραγούδι μέσα από τον ομώνυμο νέο τους δίσκο, μετά από τα single «Πες Μου» και «Ο Άνεμος Φυσά» που ήδη ακούγονται στο ελληνικό ραδιόφωνο.

Με τη νέα τους δισκογραφική δουλειά φέρνουν μια νέα δυναμική στον ήχο τους, δίχως να φεύγουν από τις σταθερές μουσικές τους αξίες.
Το τραγούδι δίνει έμφαση στην ερμηνευτική ευαισθησία του Πάνου Παπαϊωάννου, ενώ η ενορχήστρωση του Χρυσόστομου Καραντωνίου με τα πνευστά να έχουν τον πρώτο λόγο, υπογραμμίζει ιδανικά τους στίχους του Δημήτρη Παπαχαραλάμπους.

To artwork του single και του άλμπουμ έχει επιμεληθεί ο γνωστός ζωγράφος Ηλίας Παπανικολάου.

Ο Πάνος Παπαϊωάννου και ο Χρυσόστομος Καραντωνίου συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους σε σκηνές της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Το νέο τους άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες από τη Feelgood Records. 1. 21st Athens Technopolis Jazz Festival | Women in Jazz

  24 Φεβρουαρίου 2022
  21st Athens Technopolis Jazz...
  Κατηγορία: Νέα & Ανακοινώσεις

 1. dead dranks - nightwalking

  10 Ιανουαρίου 2022
  "Nightwalking" | Dead Dranks
  Κατηγορία: Δίσκοι

 1. kicking nerve - death at your pleasure

  13 Δεκεμβρίου 2021
  "Death At Your Pleasure" | Kicking Nerve
  Κατηγορία: Δίσκοι

 1. λάμδα - tria

  22 Νοεμβρίου 2021
  "ΤΡΙΑ" | λάμδα
  Κατηγορία: Δίσκοι
Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.