χάρτινα φτερά

Τα Χάρτινα Φτερά είναι ένα ελληνόφωνο electro pop/rock συγκρότημα, που δημιουργήθηκε στην Αθήνα από τον συνθέτη-τραγουδοποιό Μιχάλη Κεχαγιαδάκη, τον μπασίστα-στιχουργό Μάνο Ζουρίδη, τον πιανίστα-κιμπορντίστα Χάρη Μπότση και τον drummer Γιάννη Βερούχη μετά από πολυετή συνεργασία και κοινό όραμα την ίδρυση ενός μουσικού σχήματος με ιδιαίτερο ήχο και ελληνικό στίχο.

Από τις πρώτες τους εμφανίσεις ξεχωρίζουν για τις ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις τους με ευρεία χρήση μουσικής τεχνολογίας και φυσικών οργάνων, καταλήγοντας να διακριθούν σε πολλούς μουσικούς διαγωνισμούς.

 

χάρτινα φτερά

 

Ηχογραφούν και κυκλοφορούν το πρώτο τους digital single το 2012 με τίτλο «Αίμα απ' το αίμα σου». Πραγματοποιούν συνδυασμένες εμφανίσεις με την ομάδα χορού Dismantled, η οποία χορογραφεί επιλεγμένα κομμάτια τους.

Τον Μάιο του 2015 υπογράφουν με τη δισκογραφική εταιρεία 14Music για την κυκλοφορία του digital single "Φραουλένια Μέρα".

Διασκευάζουν ριζικά το κλασσικό «Σαν τον Καραγκιόζη» του Διονύση Σαββόπουλου, λαμβάνοντας με τιμή την επίσημη έγκριση του ίδιου του δημιουργού,τραγούδι που θα είναι το επόμενο single τους και θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες μέρες!

 

χάρτινα φτερά

 

Πρόσφατα ολοκλήρωσαν την παραγωγή του 1ου τους άλμπουμ «Η Αυτού Πραγματικότης» που περιμένουμε με ανυπομονησία!

Τα Χάρτινα Φτερά είναι οι:
Μιχάλης Κεχαγιαδάκης (Φωνή-κιθάρες-samples)
Χάρης Μπότσης (πλήκτρα-loops)
Μάνος Ζουρίδης (μπάσο)
Γιάννης Βερούχης (τύμπανα)

 

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.