Park Festival 2015

Το Park Festival έρχεται για ένα 11ήμερο μουσικής έκφρασης, αναζήτησης και πολιτισμού. Μια μουσική γιορτή, από μουσικούς για μουσικούς, ένα κοινό πατάρι για διαφορετικά είδη μουσικής, διαφορετικούς ανθρώπους, ξανά στο χώρο που ξεκίνησε!

Από τις 19 ως τις 29 Ιουνίου λοιπόν, το «Θέατρο Μάνος Ξυδούς», ο Πευκώνας, και όλο το Πολιτιστικό Πάρκο στους Αγίους Αναργύρους, θα γεμίσουν μουσική, μουσικούς, αθλητές και διάφορες χαρούμενες φάτσες!

Με μοναδικό σημείο αφετηρίας την αγάπη για τον Πολιτισμό και τη Μουσική, και χωρίς να εμπλέκεται ο οικονομικός παράγοντας, το Live Studio διοργανώνει υπό την Αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού Άθλησης και παιδείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού και με τη συνεργασία ομάδων εθελοντών και ευαισθητοποιημένων συλλόγων, το τρίτο Park Festival.

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής στο προηγούμενο φεστιβάλ, φέτος η διάρκεια θα είναι μεγαλύτερη! Οι Τσοπάνα Rave (ηθικοί αυτουργοί) θα μοιραστούν τη σκηνή με τον Δημήτρη Πουλικάκο και τους Σπυριδούλα, τους Mode Plagal, τον Ν. Πιπινέλη, τον Ηρακλή και τη Λερναία Ύδρα και άλλα πενήντα περίπου συγκροτήματα. Το αναλυτικό πρόγραμμα βρίσκεται στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook (Park Festival).

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια (τεχνικά και καλιτεχνικά) και έκθεση οργανοποιών.

Ζούμε γύρω από ένα όμορφο πάρκο, που έχει ανάγκη για ζωή, είναι δώρο της φύσης που απέμεινε και πρέπει να το διαφυλάξουμε!

Δεν είναι τυχαίο που θέλουν να συμμετέχουν και να βοηθήσουν, τόσα πολλά συγκροτήματα, τόσες ομάδες κοινωνικής δράσης, τόσοι φίλοι, για να έχουμε τον δικό μας χώρο έκφρασής! Θα τον προστατέψουμε και θα ανεβάζουμε κάθε χρόνο την ποιότητα.

Μην ξεχάσετε, αντί για εισιτήριο να φέρετε την καλή σας διάθεση και ένα χαμόγελο! Στον Πευκώνα θα συγκεντρώνουμε τρόφιμα και χρήσιμα αντικείμενα για άπορους συνανθρώπους μας!

Σας περιμένουμε όλους στο park festival!

 

Το πρόγραμμα του Park Festival 2015

Πρόγραμμα Park Festival 2015

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.